Απεβίωσε ο 27χρονος που τραυματίστηκε στις Βρετανικές Βάσεις

Απεβίωσε ο 27χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, μετά τον τραυματισμό του σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε χθες βράδυ εντός των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.


 
Σύμφωνα με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, γύρω στις 4 το απόγευμα ο Χρήστος Γαβριήλ Σιαχτούρης, 27 χρόνων από το Δασάκι της Αχνας, απεβίωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος οδηγούσε χθες βράδυ το αυτοκίνητο του από το Αυγόρου με κατεύθυνση το σπίτι του στο Δασάκι της Αχνας, όταν σε κάποιο σημείο του δρόμου απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του, με αποτέλεσμα να ανατραπεί στα χωράφια.
 
Λίγο πριν τις 3 σήμερα τα ξημερώματα ενημερώθηκε από περαστικό η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων και η Υπηρεσία Ασθενοφόρων.
 
Με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και είχε εσωτερική αιμορραγία.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος ήταν μόνος στο αυτοκίνητο του.
 
Η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας συνεχίζει τις εξετάσεις για εξακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα και κατά πόσον ο νεαρός έφερε ζώνη ασφαλείας.

Πηγή: (ΚΥΠΕ)

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 05:00

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.