Ανησυχία ΠΑΣΥΞΕ για κλείσιμο αεροπορικής εταιρείας Germania

Ανησυχία για το κλείσιμο της αεροπορικής εταιρείας Germania που έχει σαν αποτέλεσμα την ακύρωση χιλιάδων θέσεων από τη Γερμανία για την Κύπρο, εκφράζει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΠΑΣΥΞΕ).



«Οι πτωχεύσεις αεροπορικών εταιρειών, καθώς και άλλοι παράγοντες που επιδρούν αρνητικά στην ομαλή πορεία του κυπριακού τουρισμού, θα πρέπει να τυγχάνουν έγκαιρης και αποτελεσματικής δράσης με στόχο τα προβλήματα να περιορίζονται και να αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά», αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωση ο ΠΑΣΥΞΕ.
 
Ιδιαίτερα σημαντικός, σύμφωνα με τον Σύνδεσμο, θα πρέπει να είναι ο ρόλος του νέου Υφυπουργείου Τουρισμού στην προσπάθεια αυτή, με την εξεύρεση τρόπων και των καθορισμών διαδικασιών, όπως αναφέρει, που θα εντοπίζουν έγκαιρα τα διάφορα προβλήματα και θα λαμβάνονται τα σχετικά μέτρα για αντιμετώπιση τους.
 
Για την υλοποίηση του πιο πάνω θέματος ο ΠΑΣΥΞΕ εκφράζει την ανάγκη δημιουργίας ειδικής υπηρεσίας, η οποία θα έχει ως μοναδική ενασχόληση την καθημερινή συλλογή στοιχείων που αφορούν τον τουρισμό, με βάση τα οποία θα διαφαίνονται οι τάσεις και θα λαμβάνονται οι σωστές αποφάσεις για την έγκαιρη ανάληψη δράσεων και τον καθορισμό πολιτική για εξεύρεση τρόπων επίλυσης των προβλημάτων.
 
Πηγή: (ΚΥΠΕ/ΚΣΤ/ΑΑΡ)

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 05:31

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
18:00
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο το Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Τμήμα Μετεωρολόγιας 3ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
16:21
Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταγγέλλει την Τουρκία για παράνομες απελάσεις Σύρων
16:03
Στην πρώτη γραμμή της δράσης για το κλίμα - 24 Μαρτίου 2024
15:50
Το ποσό των 140 εκατομμυρίων θα καταβάλει στο κράτος η ΚΕΔΙΠΕΣ
15:16
Το ΔΗΚΟ χαιρετίζει την έγκριση των νέων μέτρων κατά της ακρίβειας
14:54
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Κίεβο
14:45
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.