Εξαλλος ο Γενικός Εισαγγελέας με δημοσίευμα εφημερίδας

Την έντονη αντίδραση του Γενικού Εισαγγελέα προκάλεσε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ, σύμφωνα με το οποίο, η υπόθεση της θυγατέρας του Προέδρου του Ανωτάτου Δικαστηρίου, έκλεισε με τις ευλογίες του Κώστα Κληρίδη. Η εφημερίδα, αναφέρει επίσης ότι ο Γενικός Εισαγγελέας γνώριζε από το 2015 για τον συμβιβασμό.

Σε γραπτή δήλωση, ο Κώστας Κληρίδης, κάνει λόγο για απέλπιδα προσπάθεια κάποιων να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Δυστυχώς, αναφέρει, στην απέλπιδα προσπάθεια κάποιων να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, διοχετεύουν στην εφημερίδα «Πολίτης» στοιχεία για εξαγωγή παραπλανητικών και αυθαίρετων συμπερασμάτων.
Τονίζει ότι σε σχέση με τις εκατοντάδες αγωγές κατόχων αξιογράφων, όταν ζητείται η απόσυρσή τους εναντίον της Δημοκρατίας για οποιονδήποτε λόγο, έδωσε οδηγίες ώστε να υπάρχει συγκατάθεση της Δημοκρατίας, μέσω του λειτουργού που χειρίζεται την κάθε υπόθεση και να μην ζητούνται χρήματα εναντίον του αποσύροντος.
Επομένως, συνεχίζει ο Κώστας Κληρίδης, ουδέποτε στις περιπτώσεις αυτές και σε άλλες παρόμοιες ζητείται η προσωπική συναίνεση του Γενικού Εισαγγελέα, ο οποίος και δεν ενημερώνεται, είτε εκ των προτέρων, είτε εκ των υστέρων για την απόσυρση κάθε αγωγής.
Ο Γενικός Εισαγγελέας σημειώνει επίσης ότι δεν είχε, ή όφειλε να έχει γνώση της διευθέτησης της συγκεκριμένης υπόθεσης. Σύμφωνα με τον κύριο Κληρίδη, το σοβαρό θέμα που παραμένει, είναι ότι ο Πρόεδρος του Εφετείου που είχε γνώση, ούτε εξαιρέθηκε, ούτε έθεσε το θέμα ενώπιον των διαδίκων. Παράλληλα υπογραμμίζει πως, ούτε ο δικηγόρος της Τράπεζας που επίσης γνώριζε τη διευθέτηση τόσο της υπόθεσης της θυγατρός, όσο και της αδελφής του Προέδρου, ανέφερε οτιδήποτε.

Σύνταξη: Παναγιώτης Γιωργαλλής

Πηγή : Πολίτης

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 06:06

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
06:56
Μεσολαβητικός ο ρόλος της Μόσχας μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, δηλώνει ο Σεργκέι Λάβροφ
06:45
Πορεία στα κατεχόμενα για τα 24 παιδιά που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των σεισμών στην Τουρκία
06:41
Βαφεάδης: Προθεσμία μέχρι την Τρίτη να ετοιμαστεί η εγγυητική για την ανάπτυξη στη Λάρνακας
06:13
Υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών
05:50
Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε βάση φιλοϊρανικών παραστρατιωτικών δυνάμεων
05:40
Ελλάδα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες επηρεάζουν περιοχές της χώρας
05:29
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
05:18
19 Απριλίου
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.