Εκτύπωση αυτής της σελίδας
%PM, %19 %531 %2018 %14:%Ιουν

ΠτΔ: «Υπάρχει μια θετική διαβούλευση» με την TOTAL

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Υπάρχει μια θετική διαβούλευση» με την TOTAL, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης μετά από συνάντηση που είχε νωρίτερα με τον Ανώτερο Αντιπρόεδρο της Εταιρείας για Μέση Ανατολή και Βόρειο Αφρική Στεφάν Μισιέλ.


 
Σε δηλώσεις του στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΠΑΣΥΞΕ, και ερωτηθείς αν η TOTAL ενδιαφέρεται και για άλλα τεμάχια της κυπριακής ΑΟΖ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε πως «υπάρχει μια θετική διαβούλευση».
 
Ερωτηθείς για τη συζήτηση που έγινε κατά τη σημερινή του συνάντηση με την TOTAL, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι «τέθηκαν όλα όσα είναι δυνατόν να βοηθήσουν τους στρατηγικούς μας σχεδιασμούς χωρίς να παραγνωρίζονται βεβαίως και τα ειδικότερα συμφέροντα που έχουν οι εταιρείες που δεν είναι άλλα από εκείνα που συμπίπτουν με τα δικά μας, δηλαδή η αξιοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων πηγών που πιθανόν να αποδώσουν ενέργεια».
 
Τέλος, κληθείς να σχολιάσει επικρίσεις της αντιπολίτευσης για το ζήτημα του Συνεργατισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε πως θα περιμένουμε μέχρι αύριο.
 
Πηγή: (ΚΥΠΕ/ΘΚΕ/ΑΑΡ)