Σταυρινίδης: Πολύ θετική εξέλιξη η εξεύρεση επενδυτή στην ΣΚΤ

Η απόφαση για εξεύρεση επενδυτή στην Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα αποτελεί μία πολύ θετική εξέλιξη για τους καταθέτες και τους δανειολήπτες που εξυπηρετούν τα δάνειά τους, δήλωσε ο  επικεφαλής στρατηγικής της Τράπεζας Γιάννης Σταυρινίδης, τόνιζοντας ότι ο Οργανισμός θα καταστεί πιο υγιής.

Μιλώντας στο Τρίτο, ο κύριος Σταυρινίδης σημείωσε ότι με την απόφαση, δίδονται δύο επιλογές στους ενδιαφερόμενους επενδυτές.
Η πρώτη, είπε, είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, προσθέτοντας ότι σε αυτή την περίπτωση, ο επενδυτής θα ελέγχει τον συνολικό ισολογισμό της τράπεζας.
Ο κύριος Σταυρινίδης σημείωσε ότι η δεύτερη επιλογή είναι η χωριστή εξαγορά των κανονικών τραπεζικών εργασιών και του κακού κομματιού της τράπεζας με τα προβληματικά δάνεια.
Αναφερόμενος στο ποσοστό του κράτους στον Συνεργατισμό, ο κύριος Σταυρινίδης τόνισε ότι δεν πρέπει να ξεπερνά το 25% μέχρι το 2020.

Σύνταξη: Παναγιώτης Γιωργαλλής

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 11:50

Τελευταιες Ειδησεις

16 Απριλίου
Εντός Ιουλίου η αναδόμηση πρώτων πολυκατοικιών στο πλαίσιο «κτίΖΩ» (Βίντεο)
14:34
Τη βιωσιμότητα του Ταμείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων επιβεβαιώνει Αναλογιστική Μελέτη (Βίντεο)
14:12
Επαναρχίζουν τον Μάιο τα δρομολόγια Κύπρου - Ελλάδας
13:48
Τίτλοι Ειδήσεων: -13:00- Tρίτη 16 Απριλίου 2024
13:01
Περιπολίες σκαφών της Κύπρου ανοικτά του Λιβάνου (Βίντεο)
12:46
Νέες κυρώσεις ΗΠΑ σε εγγεγραμμένες εταιρείες στην Κύπρο
12:05
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 16/4/24
11:35
Το Ιράν θα απαντήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια ενάντια στα συμφέροντά του
11:20
Σήμερα η τελετή Αφής στην Αρχαία Ολυμπία
10:50
Σύλληψη 42χρονου δεσμοφύλακα για υπόθεση ναρκωτικών στις φυλακές
10:44
Κλείνει στις 2 Μαΐου η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τους νεοσύλλεκτους
09:46
Στο Λονδίνο σήμερα ο Πρόεδρος για προώθηση επενδύσεων στην Κύπρο
09:34
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.