Διαβεβαιώσεις για μέτρα κατά του COVID19 από τις Βρετανικές Βάσεις

Διαβεβαιώσεις στο προσωπικό ότι επιθυμούν την εφαρμογή των ορθών μέτρων για την προστασία του από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού, έδωσε η διοίκηση των Βρετανικών Βάσεων.
 
Όπως αναφέρει ανακοίνωση των Βάσεων, χθες ο Διοικητής των Βρετανικών Δυνάμεων Κύπρου Αρχιστράτηγος Rob Thompson και μέλη της ομάδας του, συμπεριλαμβανομένου του Ανώτερου Αξιωματικού Ιατρικής, συναντήθηκαν με τους επικεφαλής όλων των συντεχνιών για να τους ενημερώσουν για την τρέχουσα κατάσταση στις Κυρίαρχες Περιοχές Βάσεων και να απαντήσουν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες αφορούν τα μέλη τους κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.
 
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, συμφωνήθηκε ότι θα μπορούσαν να διεξαχθούν εβδομαδιαίως αν χρειαστεί και θα χρησιμεύσει ως ένα ανοιχτό φόρουμ για την ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με την έξαρση του COVID-19 και την επίδραση στο προσωπικό.
 
Ο Αναπληρωτής Γραμματέας Διοικήσεως, Phil Mallion, από τη Διοίκηση των SBA είπε ότι ήταν ικανοποιημένος με την ‘’ανοιχτή και παραγωγική’’ συνάντηση.
 
Και πρόσθεσε: «Αυτή ήταν μια καλή ευκαιρία για τον Διοικητή Βρετανικών Δυνάμεων και την ομάδα του να ακούσουν από τις συντεχνίες και να τους ενημερώσουν για τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το COVID-19».
 
«Είναι ζωτικής σημασίας το ντόπιο εργατικό δυναμικό να συνειδητοποιεί ότι θέλουμε να προστατέψουμε την κοινότητά μας και οι Βρετανικές Βάσεις Κύπρου διασφαλίζουν ότι θα εφαρμόσουν τα σωστά μέτρα για να βοηθήσουμε μεμονωμένα και συλλογικά να προστατεύσουμε τον εαυτό μας από αυτόν τον ιό», συμπλήρωσε.
 
Παράλληλα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ως μέρος των συνεχιζόμενων στρατηγικών δεσμεύσεων των Βρετανικών Δυνάμεων Κύπρου και της Διαχείρισης των Κυρίαρχων Βρετανικών Περιοχών με το εργατικό δυναμικό του, ο Αρχιστράτηγος Robert Thompson συναντήθηκε επίσης με μερικούς από τους βασικούς ενδιαφερόμενους στις Βάσεις Δεκέλειας χθες, για να αντιμετωπίσει τυχόν ζητήματα ανησυχίας εντός των Βάσεων των Ανατολικών περιοχών.

 

Πηγή ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 22:24

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
06:56
Μεσολαβητικός ο ρόλος της Μόσχας μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, δηλώνει ο Σεργκέι Λάβροφ
06:45
Πορεία στα κατεχόμενα για τα 24 παιδιά που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των σεισμών στην Τουρκία
06:41
Βαφεάδης: Προθεσμία μέχρι την Τρίτη να ετοιμαστεί η εγγυητική για την ανάπτυξη στη Λάρνακας
06:13
Υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών
05:50
Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε βάση φιλοϊρανικών παραστρατιωτικών δυνάμεων
05:40
Ελλάδα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες επηρεάζουν περιοχές της χώρας
05:29
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
05:18
19 Απριλίου
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.