Σε κρίσιμη κατάσταση ο 57χρονος που τραυματίστηκε σε εργατικό ατύχημα

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ΓΝ Λευκωσίας ο 57χρονος  εργάτης που τραυματίστηκε σοβαρά σε εργατικό ατύχημα χθες στις 08:45 το πρωί στην Πάφο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τη πτώση, ο 57χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, ο 57χρονος μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Μέλη της Αστυνομίας Πάφου  καθώς και του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας μετέβησαν στη σκηνή  που συνέβη το εργατικό ατύχημα στην Πάφο για  περαιτέρω εξετάσεις .

Το ατύχημα συνέβη σε αποθήκη εταιρείας στη βιομηχανική Περιοχή Μεσόγης στην Πάφο όταν, ενώ ο 57χρονος στεκόταν στις περόνες ανυψωτικού οχήματος, που χειριζόταν συνάδελφος του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε στο έδαφος από ύψος τριών μέτρων περίπου.

Στο μεταξύ τις συνθήκες του εργατικού ατυχήματος διερευνά το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας, ενώ εκ πρώτης όψεως φαίνεται να προκύπτουν ακατάλληλες μέθοδοι εργασίας, σύμφωνα με τον Γιώργο Κατσονούρη προϊστάμενο του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας Πάφου.

Για την υπόθεση η Αστυνομία, προχώρησε στη σύλληψη 37χρονου κατοίκου Πάφου, χειριστή του ανυψωτικού μηχανήματος.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 22:57

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
17:42
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
ΓΓ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο επικίνδυνος κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Κυβ.Εκπρόσωπος: Δεν δόθηκε άδεια για μεταφορά πυραύλων στο Ισραήλ μέσω Κύπρου
16:58
Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί στο ιρανικό προξενείο
16:52
Κυρώσεις ΕΕ κατά εποίκων για βία κατά Παλαιστινίων
16:37
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίου Καιρού 19/4/24
16:20
Ανανέωση Σύμβασης για υπαλλήλους της Ελληνικής
16:16
Κυβερνοεπίθεση στο αρχείο του ισραηλινού στρατού ανακοίνωσαν οι Anonymous
16:11
Συναγερμός στο Παρίσι καθώς άνδρας απειλεί να ανατιναχτεί στο ιρανικό προξενείο
15:43
Τον Μάιο νέος κύκλος επαφών της προσωπικής απεσταλμένης
15:28
Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η διεθνής κοινότητα τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
14:39
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.