Εντατικές έρευνες για τη δολοφονία της 31χρονης

Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία Πάφου για τον εντοπισμό ενός προσώπου στο πλαίσιο διερεύνησης του στυγερού εγκλήματος με θύμα 31χρονη πολύτεκνη μητέρα, από τη Συρία, το οποίο διαπράχθηκε ενώ τα τρία από τα παιδιά της βρίσκονταν στο σπίτι.


 
Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στην κατοικία της σήμερα στις 11:40 το πρωί από λειτουργό των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.
 
Η  Αστυνομία αναζητεί στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, έναν 37χρονο, τον εν διαστάσει σύζυγο της γυναίκας, επίσης από τη Συρία.

Σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου και Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Μιχάλης Ιωάννου, ανέφερε πως γύρω στις 11:40 σήμερα, λειτουργός των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας εντόπισε την  31χρονη γυναίκα νεκρή στην κατοικία όπου διαμένει στην Πάφο.

Για το συμβάν, είπε ο κ. Ιωάννου “ενημερώθηκε η Αστυνομία, αμέσως αποκλείστηκε η σκηνή και άρχισε η λήψη καταθέσεων από γειτονικά πρόσωπα”. 

Ακολούθως, συνέχισε, εξετάστηκε η σορός της 31χρονης, από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέτα, η οποία επιθεώρησε και τη σκηνή. 

Ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως το θύμα φέρει τραύμα στο στήθος το οποίο προκλήθηκε μάλλον από μαχαίρι. Αναμένεται, συνέχισε, “ να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις με τη βοήθεια της εγκληματολογικής υπηρεσίας του Αρχηγείου Αστυνομίας και οι συνθήκες του θανάτου της 31χρονης διερευνώνται”.

Ερωτηθείς σχετικά, ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου ανέφερε πως τα τρία  από τα  πέντε παιδιά που διέμεναν με την μητέρα τους, ήταν στο σπίτι τη στιγμή του φονικού, ενώ αυτή τη στιγμή και τα πέντε παιδιά της θανούσας που διέμεναν μαζί της, βρίσκονται στο Γραφείο Ευημερίας. 

Ο κ. Ιωάννου σημείωσε πως δεν υπάρχει μαρτυρία ότι είχε προηγηθεί καυγάς, προ του φονικού. Η Αστυνομία, πρόσθεσε, ακολουθεί συγκεκριμένη πορεία στις εξετάσεις, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε αρχικά στάδια. 

“Θα ακολουθήσουμε αυτή την πορεία για να μπορέσουμε να διαλευκάνουμε αυτή την υπόθεση”, συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή  το έγκλημα πρέπει να διαπράχθηκε γύρω στις 7 με 8 το πρωί.

Ο κ. Ιωάννου επιβεβαίωσε ότι η Αστυνομία κατέχει  πληροφορία ότι η άτυχη γυναίκα μετά τον τραυματισμό της ήταν ζωντανή και προσπαθούσε να επουλώσει το τραύμα της στην παρουσία και  των τριών από τα πέντε παιδιά της που διέμεναν μαζί της.

Σημειώνεται πως την προηγούμενη Δευτέρα είχε καταχωρηθεί υπόθεση εναντίον του καταζητούμενου για υπόθεση κλοπής  διαφόρων αντικειμένων από την κατοικία τους. Παράλληλα εναντίον του εξετάζονται και διάφορα αδικήματα, κατά παράβαση του περί βίας στην οικογένεια Νόμου.  

Εναντίον του 37χρονου είχε εκδοθεί και  διάταγμα αποκλεισμού του από την κατοικία του.

Η 31χρονη ήταν μητέρα επτά παιδιών. Τα δύο παιδιά της ηλικίας 16 και 17 ετών διαμένουν στη Συρία, ενώ τα υπόλοιπα πέντε ηλικίας κάτω των 12 ετών διέμεναν με τη μητέρα τους στην Πάφο. 

Πηγή: (ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΒΑ)

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 23:19

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Προσπάθειες ΗΠΑ για σταθεροποίηση της μεταπολεμικής Λωρίδας της Γάζας
06:00
Βομβαρδισμός Ισραήλ σε Συρία - 36 νεκροί
05:57
Μονόωρη στάση εργασίας σήμερα για το προσωπικό του ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
05:53
Τμήμα Μετεωρολόγιας 1ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
05:35
28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.