Την Τρίτη το ύστατο χαίρε στην 10χρονη Νελίνα

Το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές, την προσεχή Τρίτη στη 10χρονη Νελίνα Φακλίσκα που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο χθες το απόγευμα.

Η κηδεία της μικρής θα τελεστεί στις 14:30 από τον Ιερό Ναό Παναγίας Παντάνασσας στην Πάφο. Παράκληση των οικείων της, είναι όπως αντί στεφάνων να γίνουν εισφορές για στήριξη της οικογένειας.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με την Αστυνομία νεκροψία διενήργησε σήμερα επί της σορού της μικρής ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους. Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση, αιτία θανάτου ήταν η εσωτερική αιμορραγία συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος.
Η 10χρονη Νελίνα γεννήθηκε στην Κύπρο τον Απρίλιο του 2009 από γονείς οικονομικούς μετανάστες από την Βουλγαρία.
Την οικογένεια της μικρής συλλυπήθηκε από την πρώτη στιγμή ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης στο ΓΝ Πάφου. Παράλληλα έλαβε αποφάσεις και από την Δευτέρα που θα λειτουργήσει το σχολείο, ειδικοί, κυρίως ψυχολόγοι, θα βρεθούν στην αίθουσα που φοιτούσε το κοριτσάκι για να στηρίξουν τις φίλες, τους συμμαθητές, την εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου αλλά και το 8χρονο αδελφάκι της.
Σε ανακοίνωση του ο Σχολικός Έφορος του ΙΒ’ Δημοτικού Σχολείου Πεύκιος Γεωργιάδης Μαρίνος Στυλιανού εξέφρασε την λύπη του και τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια της 10χρονης.
Το κοριτσάκι τα δυο τελευταία χρόνια παρακολουθούσε ιδιαίτερα μαθήματα κοντά στην περιοχή που σημειώθηκε το θανατηφόρο δυστύχημα.
Το τροχαίο συνέβη γύρω χθες στη λεωφόρο Τάσσου Παπαδόπουλου, στην Πάφο, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 69χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε τη δεκάχρονη, η οποία προσπαθούσε να διασταυρώσει το δρόμο πεζή.
Σημειώνεται πως την Λεωφόρο Τάσος Παπαδόπουλος διέρχονται καθημερινά πολλοί μαθητές αφού στην περιοχή υπάρχουν τρία σχολεία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 00:12

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Προσπάθειες ΗΠΑ για σταθεροποίηση της μεταπολεμικής Λωρίδας της Γάζας
06:00
Τουλάχιστον 36 στρατιωτικοί νεκροί σε βομβαρδισμό του Ισραήλ στο Χαλέπι της Συρίας
05:57
Μονόωρη στάση εργασίας σήμερα για το προσωπικό του ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
05:53
Τμήμα Μετεωρολόγιας 1ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
05:35
28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.