Κοντραμπάντο ναρκωτικών απέτρεψε η αστυνομία στη Λάρνακα

Τέσσερα πρόσωπα συνελήφθηκαν στη πόλη και επαρχία Λάρνακας, ως ύποπτοι για υπόθεση κατοχής ενός κιλού κοκαΐνης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από πληροφορία για διακίνηση ναρκωτικών στην επαρχία Λάρνακας, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών εξέδωσαν εντάλματα έρευνας σε διάφορα υποστατικά και οικίες στην πόλη και επαρχία.

Υπό παρακολούθηση από την ΥΚΑΝ τέθηκε περιβόλι που βρίσκεται σε αγροτική περιοχή των Κελλιών και γύρω στις 9 χθες το πρωί έγινε αντιληπτό ένα άτομο, ηλικίας 36 χρόνων, να μεταβαίνει στο χώρο και να αφήνει στο έδαφος ένα αντικείμενο.

Το αντικείμενο παραλήφθηκε και από έρευνες διαπιστώθηκε ότι περιείχε ένα κιλό κοκαΐνης.

Κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης, ο 36χρονος συναντήθηκε με 35χρονο, με αποτέλεσμα τα μέλη της ΥΚΑΝ να επέμβουν να τους ανακόψουν, ωστόσο τα δύο άτομα μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία της Αστυνομίας τράπηκαν σε φυγή.

Ο 35χρονος συνελήφθη και σε έρευνα που διενεργήθηκε εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα χειροποίητο τσιγάρο.

Ο 36χρονος διέφυγε της σύλληψης και ενώ η Αστυνομία τον αναζητούσε, έφτασε στη περιοχή ένα ύποπτο αυτοκίνητο με οδηγό έναν 26χρονο.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν το αυτοκίνητο του 26χρονου, ο οποίος στην προσπάθεια του να διαφύγει συγκρούστηκε με υπηρεσιακό όχημα, καταφέρνοντας τελικά να φύγει από την περιοχή.

Με βάση τα δικαστικά εντάλματα έρευνας, διενεργήθηκε έρευνα σε σπίτι 52χρονου στην Ορόκλινη, όπου εντοπίστηκε ο 26χρονος να κρύβεται στην οικία.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στην οικία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τρία γραμμάρια κοκαΐνης και μισό γραμμάριο κάνναβης.

Βάση δικαστικών ενταλμάτων οι τέσσερις συνελήφθηκαν για τα αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου από άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια και αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις.

Οι τέσσερις οδηγήθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ στη Λάρνακα και ανακρινόμενοι προέβαλαν κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται από την Αστυνομία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.

Την υπόθεση διερευνά το Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

 

Πηγή ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 00:40

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Τι διέταξε το διεθνές δικαστήριο το Ισραήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.