Ανεξάρτητη έρευνα για τον θάνατο 14χρονου

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε σήμερα πρόταση της Υπουργού Εργασίας, Ζέτας Αιμιλιανίδου, για διενέργεια ανεξάρτητης έρευνας κατά παντός υπευθύνου από την Επίτροπο Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε σχέση με τον θάνατο του 14χρονου παιδιού.


 
«Είμαστε αποφασισμένοι να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο» ανέφερε σε δηλώσεις της μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, η κ. Αιμιλιανίδου, εκφράζοντας παράλληλα βαθύτατη θλίψη για το περιστατικό, ενώ είπε ότι η έρευνα θα ολοκληρωθεί σε δύο μήνες. 
 
Βάσει της νομοθεσίας, συμπλήρωσε η Υπουργός, η Επίτροπος Διοικήσεως δύναται να διερευνήσει όλα τα θέματα που έχουν προκύψει. Αν κρίνει ότι προκύπτουν είτε ποινικά είτε πειθαρχικά αδικήματα εναντίον οποιουδήποτε, οφείλει να παραπέμψει τις ποινικές πτυχές στον Γενικό Εισαγγελέα και τα πειθαρχικά στις αρμόδιες αρχές για δέουσες ενέργειες, είπε.
 
Σύμφωνα με την Υπουργό Εργασίας, τέσσερις υπηρεσίες εμπλέκονται στη διαχείριση αυτής της υπόθεσης, με την κ. Αιμιλιανίδου να λέει ότι δεν προκαταλαμβάνει την έρευνα και δεν επιρρίπτει ευθύνες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 01:28

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
06:56
Μεσολαβητικός ο ρόλος της Μόσχας μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, δηλώνει ο Σεργκέι Λάβροφ
06:45
Πορεία στα κατεχόμενα για τα 24 παιδιά που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των σεισμών στην Τουρκία
06:41
Βαφεάδης: Προθεσμία μέχρι την Τρίτη να ετοιμαστεί η εγγυητική για την ανάπτυξη στη Λάρνακας
06:13
Υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών
05:50
Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε βάση φιλοϊρανικών παραστρατιωτικών δυνάμεων
05:40
Ελλάδα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες επηρεάζουν περιοχές της χώρας
05:29
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
05:18
19 Απριλίου
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.