Ληστεία με λεία τριάντα χιλιάδες ευρώ στην Αγία Νάπα

Επίθεση δέχθηκε γύρω στις 10:00 χθες το βράδυ, άντρας ηλικίας 52 ετών, όταν άγνωστοι τον ξυλοφόρτωσαν και του έκλεψαν 30.000 ευρώ σε μετρητά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άντρας ο οποίος διατηρεί κατάστημα οινοπνευματωδών ποτών στην Αγία Νάπα αφού έκλεισε το κατάστημα του, έπιασε από το ταμείο την είσπραξη της ημέρας και αναχώρησε για το σπίτι του.

Όπως ανέφερε το θύμα, όταν στάθμευσε το αυτοκίνητό του έξω από την οικία του, άγνωστο πρόσωπο τον προσέγγισε και αφού άνοιξε την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου, άρπαξε μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των €30,000 περίπου, που αποτελούσε εισπράξεις από κατάστημα που διατηρεί. 
 
Ο 52χρονος προσπάθησε να αποτρέψει το δράστη με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τον κτυπήσει στο πρόσωπο ενώ στη συνέχεια ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ τους. 
 
Σύμφωνα με μαρτυρία, οι δράστες φέρονται να ήταν τρεις και επιβιβάστηκαν σε σαλούν αυτοκίνητο γκρίζου χρώματος και τράπηκαν σε φυγή. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ένας εκ των δραστών κατάφερε και απέσπασε τη τσάντα του παραπονουμένου. 
 
Τόσο ο 52χρονος όσο  και η σύζυγός του επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο. Σύμφωνα με τις εξετάσεις των ιατρών ο 52χρονος έφερε θλαστικό τραύμα στο αριστερό φρύδι καθώς και μώλωπες και μικροεκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός του ενώ η σύζυγός του έφερε μικροεκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός της.  
 
 Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 02:14

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.