Κοκαϊνη βρέθηκε σε υποστατικό στην Αγία Νάπα

Κοκαΐνη συνολικού βάρους 96 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας βρέθηκαν σε υποστατικό στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία 20 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα σήμερα, διενεργήθηκε, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, συντονισμένη επιχείρηση έρευνας σε υποστατικό στην Αγία Νάπα, με τη συμμετοχή μελών της ΥΚΑΝ, της ΑΔΕ Αμμοχώστου και της ΜΜΑΔ.
Κατά την έρευνα, την οποία διενήργησαν τα μέλη της Αστυνομίας στην παρουσία του 32χρονου υπεύθυνου του υποστατικού, εντοπίστηκαν σε αποθηκευτικό χώρο, στο γραφείο του 32χρονου, δύο συσκευασίες κοκαΐνης, μεικτού βάρους 89 γραμμαρίων περίπου και μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κοκαΐνης.
Σε μεταλλική συρταριέρα εντοπίστηκαν άλλα εννέα σακουλάκια με κοκαΐνη, μεικτού βάρους 7,2 γραμμαρίων.
Ο 32χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ λίγο μετά τις 4.00 τα ξημερώματα, επανασυνελήφθη  δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διερεύνηση υπόθεσης που αφορά παράνομη κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, παράνομη κατοχή ναρκωτικών και προμήθεια ναρκωτικών σε άλλο πρόσωπο.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθη άλλο ένα πρόσωπο, ηλικίας 39 χρόνων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.
Ο 39χρονος εντοπίστηκε εξωτερικά, στο προαύλιο του υποστατικού, κατά την άφιξη των μελών της Αστυνομίας και έγινε αντιληπτός από μέλος της ΥΚΑΝ να ρίχνει στο έδαφος ένα νάιλον σακουλάκι, το οποίο περιείχε άσπρη σκόνη, η οποία πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 02:31

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.