Άριστες τρεις μαθήτριες του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου Πάφου

Τρεις μαθήτριες του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου Πάφου περιλαμβάνονται ανάμεσα στους άριστους των αρίστων που εξασφαλίζουν θέσεις σε Πανεπιστήμια της Κύπρου. Η Μαρία Γιαλούρη,  εξασφάλισε την ψηλότερη βαθμολογία από όλους τους υποψηφίους, καταλαμβάνοντας θέση  στο τμήμα φιλολογίας και κλασικών σπουδών του Πανεπιστημίου Κύπρου, όπως ήταν και η πρώτη της επιλογή.

Η Νίκη Ιερωνύμου εξασφάλισε την πρώτη θέση στο τμήμα οικονομικών και στατιστικής και την πέμπτη θέση στην γενική κατάταξη  ενώ η Ευανθία Διομήδους εξασφάλισε την πρώτη θέση στην ιατρική σχολή και την έκτη θέση στην γενική κατάταξη. Όλες οι κοπέλες εξέφρασαν την ικανοποίηση τους, τονίζοντας ότι είχαν θέσει στόχους αλλά δεν περίμεναν την πρωτιά. Είπαν ακόμη ότι η επιτυχία οφείλεται στην συστηματική δουλειά και προετοιμασία που έκαναν σε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είπαν ακόμη ότι παρακολουθούσαν φροντιστήρια ιδιαίτερα στα μαθήματα κατεύθυνσης.
Ο βοηθός διευθυντής Α στο λύκειο Αγίου Νεοφύτου Ανδρέας Τσαγκαριδης συνεχάρη τις μαθήτριες και τις οικογένειες τους για τις επιτυχίες τους, που αποτελεί και επιτυχία του ιδίου του σχολείου, το οποίο έχει δημιουργήσει, όπως παραδέχθηκε μια παράδοση στο θέμα αυτό. Τα τελευταία χρόνια  μαθητές και μαθήτριες του λυκείου Αγίου Νεοφύτου  καταλαμβάνουν ψηλές θέσεις στην πρώτη δεκάδα. Ο κ.Τσαγκαριδης ανέφερε ότι οι μεγάλες αυτές επιτυχίες πιστώνονται πρώτα στα ίδια τα παιδιά για τους κόπους και τις προσπάθειες τους και στις οικογένειες τους για την στήριξη, την προετοιμασία και την συμπαράσταση . Επίσης είπε αυτή η τιμή αντανακλά και στο λύκειο Αγίου Νεοφύτου που με την συστηματική δουλειά έφτασε σε αυτό το αποτέλεσμα και μαρτυρά το ψηλό επίπεδο του έργου που συντελείται στο δημόσιο σχολείο. 
Πηγή: Πανίκος Ευριπίδου

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 02:50

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
06:56
Μεσολαβητικός ο ρόλος της Μόσχας μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, δηλώνει ο Σεργκέι Λάβροφ
06:45
Πορεία στα κατεχόμενα για τα 24 παιδιά που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των σεισμών στην Τουρκία
06:41
Βαφεάδης: Προθεσμία μέχρι την Τρίτη να ετοιμαστεί η εγγυητική για την ανάπτυξη στη Λάρνακας
06:13
Υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών
05:50
Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε βάση φιλοϊρανικών παραστρατιωτικών δυνάμεων
05:40
Ελλάδα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες επηρεάζουν περιοχές της χώρας
05:29
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
05:18
19 Απριλίου
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.