Γονείς: Το Υπ.Παιδείας ενημερώθηκε για τα προβλήματα στο Γυμνάσιο της Λεμεσού

Από τις 9 Απριλίου έλαβε γνώση το Υπουργείο Παιδείας και όλοι οι άλλοι αρμόδιοι φορείς για τα προβλήματα στο Γυμνάσιο Λεμεσού στο οποίο συνέβησαν διάφορα περιστατικά το τελευταίο διάστημα και με διάφορες ενέργειες έλαβε μέτρα, αναφέρει σε ανακοίνωση ο Σύνδεσμος Γονέων του σχολείου, σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα προς αποκατάσταση όπως αναφέρει της αλήθειας "μετά από δημοσιεύματα στα μέσα ενημέρωσης για αδιαφορία εκ μέρους του Υπουργείου και των εμπλεκόμενων φορέων όταν έλαβαν την επιστολή του Συνδέσμου Γονέων".


 
Αναφέρει συγκεκριμένα ότι στάληκε επιστολή στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, στην Ομοσπονδία Μ.Ε. Λεμεσού και διάφορους άλλους φορείς και ότι ο Υπουργός, μόλις έλαβε γνώση των προβλημάτων, έδωσε οδηγίες στον πρώτο λειτουργό εκπαίδευσης Λεμεσού (ΠΛΕ) να επιληφθεί άμεσα της υπόθεσης και να δοθούν λύσεις.
 
"Τόσο ο ΠΛΕ Λεμεσού όσο και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μ.Ε. Λεμεσού επικοινώνησαν άμεσα με τον Σύνδεσμο Γονέων του Σχολείου και ζήτησαν περισσότερες πληροφορίες. Μετά από συνεννόηση, ορίστηκε συνάντηση στις 7 Μαΐου όμως λόγω έκτακτου γεγονότος η συνάντηση  μεταφέρθηκε για τις 16 Μαΐου. Στη σύσκεψη θα συμμετείχαν ο ΠΛΕ Λεμεσού, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας και ο Σύνδεσμος Γονέων του Γυμνασίου", διευκρινίζεται.
 
Αναφέρεται ακόμη πως πριν από την καθορισμένη συνάντηση και μετά από τηλεφωνικές επαφές που είχαν ο Υπουργός Παιδείας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας και ο ΠΛΕ Λεμεσού, τροχιοδρομήθηκαν κάποιες λύσεις οι οποίες άρχισαν να υλοποιούνται.
 
"Δυστυχώς όμως χθες μας πρόλαβαν τα γεγονότα και η σύσκεψη μετατράπηκε σε επίσκεψη στο Σχολείο. Ο Υπουργός Παιδείας, ο ΠΛΕ και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, μόλις ενημερώθηκαν για τον εμπρησμό αίθουσας του Γυμνασίου, πήγαν άμεσα στο Σχολείο για επί τόπου έλεγχο της κατάστασης", αναφέρεται.

Ο Σύνδεσμος Γονέων αναφέρει επίσης πως ο Υπουργός, ο ΠΛΕ Λεμεσού, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, η διεύθυνση του Σχολείου, ο Σύνδεσμος Γονέων, η ΟΕΛΜΕΚ, η Σχολική Εφορεία και ο Δήμος, συζήτησαν τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων. Επίσης αναφέρεται ότι η Ομοσπονδία Μ.Ε. Λεμεσού, σε συνεργασία με την Παγκύπρια Συνομοσπονδία, το Υπουργείο Παιδείας, το Σχολείο, την οικεία Σχολική Εφορεία και κάθε άλλον εμπλεκόμενο φορέα, "θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για εξομάλυνση της κατάστασης και οριστικής επίλυσης όλων των προβλημάτων του Σχολείου".

Πηγή: (ΚΥΠΕ)
 

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 03:39

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Τμήμα Μετεωρολόγιας 3ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
16:21
Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταγγέλλει την Τουρκία για παράνομες απελάσεις Σύρων
16:03
Στην πρώτη γραμμή της δράσης για το κλίμα - 24 Μαρτίου 2024
15:50
Το ποσό των 140 εκατομμυρίων θα καταβάλει στο κράτος η ΚΕΔΙΠΕΣ
15:16
Το ΔΗΚΟ χαιρετίζει την έγκριση των νέων μέτρων κατά της ακρίβειας
14:54
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Κίεβο
14:45
Η ΔΗΠΑ χαιρετίζει το νέο πακέτο μέτρων κατά της ακρίβειας
14:40
ΕΔΕΚ: Το τρίτο πακέτο μέτρων προσφέρει σημαντική στήριξη σε ευάλωτες ομάδες
14:22
ΔΗΣΥ: Από τα μέτρα μένουν εκτός ορισμένες κατηγορίες ευάλωτων νοικοκυριών
14:15
Εκπαίδευση Γιατρών στο εξωτερικό για την μεταμοσχευτική ηπατολογία
13:56
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.