Εκτύπωση αυτής της σελίδας
%PM, %20 %664 %2019 %17:%Απρ

Αγγελίδης: Γίνονται όλες οι εξετάσεις για εξακρίβωση της ταυτότητας του νέου πτώματος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Ανδρέας Αγγελίδης δήλωσε ότι η αστυνομία είναι σε προκαταρκτική έρευνα και θα γίνουν όλες οι εξετάσεις για εξακρίβωση ταυτότητας πτώματος.

Έχουν καταγραφεί σημαντικά στοιχεία και λεπτομέρειες, είπε τονίζοντας όμως ότι είναι πρόωρο να ειπωθεί κάτι. "Το έργο της Αστυνομίας αυξάνεται αναφορικά με τις έρευνες", δήλωσε.

Ο κ. Αγγελίδης είπε ότι φαίνεται για πτώμα γυναίκας και επεσήμανε ότι η αστυνομία είναι σε πλήρη κινητοποίηση. Θα εξεταστεί, πρόσθεσε, αν πρόκειται για πρόσωπο που καταγγέλθηκε ως ελλείπον. Αναφορικά με την πορεία του ανακριτικού έργου, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι θα ερευνηθούν 3 οχήματα ενώ αναμένεται να ληφθούν περί τις 100 καταθέσεις.

Σε ότι αφορά τον 35χρονο ύποπτο, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι ο ύποπτος ανακρίθηκε και έδωσε γραπτή κατάθεση αναφορικά με τα αδικήματα που αντιμετωπίζει. Κρίθηκε ότι έπρεπε να γίνουν έρευνες σε ανοικτούς αλλά και κλειστούς χώρους. Χρειάζεται τόνισε προσεκτική εξέταση όσο αφορά και δημοσιοποίηση στοιχείων.

Ο Εκπρόσωπος απηύθυνε έκκληση στα Μέσα για προσοχή, προκειμένου να μην δημοσιοποιούνται στοιχεία που θα επηρεάσουν τις έρευνες αλλά και να είμαστε προσεκτικοί προκειμένου να μην δημιουργείται παραπληροφόρηση.
Καταγράφονται είπε μεταξύ άλλων νέες εξελίξεις, ενώ τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.