Αγγελίδης: Γίνονται όλες οι εξετάσεις για εξακρίβωση της ταυτότητας του νέου πτώματος

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Ανδρέας Αγγελίδης δήλωσε ότι η αστυνομία είναι σε προκαταρκτική έρευνα και θα γίνουν όλες οι εξετάσεις για εξακρίβωση ταυτότητας πτώματος.

Έχουν καταγραφεί σημαντικά στοιχεία και λεπτομέρειες, είπε τονίζοντας όμως ότι είναι πρόωρο να ειπωθεί κάτι. "Το έργο της Αστυνομίας αυξάνεται αναφορικά με τις έρευνες", δήλωσε.

Ο κ. Αγγελίδης είπε ότι φαίνεται για πτώμα γυναίκας και επεσήμανε ότι η αστυνομία είναι σε πλήρη κινητοποίηση. Θα εξεταστεί, πρόσθεσε, αν πρόκειται για πρόσωπο που καταγγέλθηκε ως ελλείπον. Αναφορικά με την πορεία του ανακριτικού έργου, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι θα ερευνηθούν 3 οχήματα ενώ αναμένεται να ληφθούν περί τις 100 καταθέσεις.

Σε ότι αφορά τον 35χρονο ύποπτο, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι ο ύποπτος ανακρίθηκε και έδωσε γραπτή κατάθεση αναφορικά με τα αδικήματα που αντιμετωπίζει. Κρίθηκε ότι έπρεπε να γίνουν έρευνες σε ανοικτούς αλλά και κλειστούς χώρους. Χρειάζεται τόνισε προσεκτική εξέταση όσο αφορά και δημοσιοποίηση στοιχείων.

Ο Εκπρόσωπος απηύθυνε έκκληση στα Μέσα για προσοχή, προκειμένου να μην δημοσιοποιούνται στοιχεία που θα επηρεάσουν τις έρευνες αλλά και να είμαστε προσεκτικοί προκειμένου να μην δημιουργείται παραπληροφόρηση.
Καταγράφονται είπε μεταξύ άλλων νέες εξελίξεις, ενώ τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 04:01

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίου Καιρού 19/4/24
16:20
Ανανέωση Σύμβασης για υπαλλήλους της Ελληνικής
16:16
Κυβερνοεπίθεση στο αρχείο του ισραηλινού στρατού ανακοίνωσαν οι Anonymous
16:11
Συναγερμός στο Παρίσι καθώς άνδρας απειλεί να ανατιναχτεί στο ιρανικό προξενείο
15:43
Τον Μάιο νέος κύκλος επαφών της προσωπικής απεσταλμένης
15:28
Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η διεθνής κοινότητα τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
14:39
Εγγενές δικαίωμα η αναγνώριση κράτους, λέει η Πρεσβεία της Παλαιστίνης
14:35
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
13:33
Ξεκίνησε η διαδικασία ποινικών υποθέσεων για ψευδείς δηλώσεις (Βίντεο)
13:15
Έκκληση για αποκλιμάκωση απευθύνει η Κυπριακή Δημοκρατία (Βίντεο)
13:07
Ανησυχία για την κλιμάκωση της έντασης εξέφρασε ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος
13:02
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εξέτασης των ενστάσεων (Βίντεο)
11:58
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.