Εκτύπωση αυτής της σελίδας
%AM, %20 %378 %2019 %11:%Απρ

Επανήρχισαν οι έρευνες στο μεταλλείο Μιτσερό για ανεύρεση της σορού της 6χρονης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Eπανήρχισαν με το πρώτο φως της ημέρας ταυτόχρονες επιχειρήσεις στα μεταλλεία του Μιτσερού και του Ξυλιάτου, οι ανακριτές της πρωτοφανούς υπόθεσης σε μια προσπάθεια εντοπισμού της σορού του 6χρονου κοριτσιού της 38χρονης Mary Rose η οποία δολοφονήθηκε άγρια και το άψυχο σώμα της εντοπίστηκε σε φρεάτιο στο μεταλλείο Μιτσερού. 

Οι νέες έρευνες γίνονται μετά από υπόδειξη χθές βράδυ του 35χρονου ελληνοκύπριου αξιωματικού που κρατείται ως ύποπτος για τη δολοφονία της 38χρονης. Παρών στις έρευνες στο μεταλλείο του Μιτσερού είναι και ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 35χρονος παραδέχτηκε πως σκότωσε στο σπίτι του την άτυχη μητέρα και ότι πέταξε το άψυχο σώμα της στο φρεάτιο του παλιού ανελκυστήρα στο εγκατελελειμμένο μεταλλείο του Μιτσερού, όπου εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της περασμένης Κυριακής. 

Κατά την πολύωρη ανάκρισή του, παραδέχτηκε επίσης και ότι σκότωσε το 6χρονο κορίτσι. 

Όπως δήλωσε χθες βράδυ, ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Νεόφυτος Σιάηλος, "Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.  Όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες βρίσκονται σε επιχειρησιακή δράση και αναμένονται εξελίξεις. Αξιολογούνται διάφορα δεδομένα και θα ενημερωθείτε στον κατάλληλο χρόνο ο οποίος θα είναι σύντομα και ευελπιστούμε ότι θα είναι αύριο», ανέφερε.

 

Τελευταία τροποποίηση στις %AM, %20 %379 %2019 %11:%Απρ