Πυρκαγιά ξέσπασε σε ψησταριά στη Λεμεσό

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, η ώρα 22.22 χθες λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά στην ψησταριά στην οδό Μισιαούλη και Καβάζογλου στη Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 22.51. Την ώρα έναρξης της πυρκαγιάς η ψησταριά ήταν κλειστή.
Η πυρκαγιά ξεκίνησε από ηλεκτρικά Scooter τα οποία βρίσκονταν αποθηκευμένα και φορτίζονταν εντός της ψησταριάς. Από την πυρκαγιά δύο scooter υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές, ενώ ζημιές υπέστη και το υπόλοιπο κατάστημα από το καπνό και τη θερμότητα.
Μετά από διερεύνηση η οποία πραγματοποιήθηκε επί τόπου σε συνεργασία με την Αστυνομία φαίνεται εκ πρώτης όψεως η πυρκαγιά να προκλήθηκε από ηλεκτρικό πρόβλημα στο σύστημα φόρτισης των ηλεκτρικών Scooter
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 3ης Απριλίου 2019 μέχρι και τις 06.00 της 4ης   Απριλίου 2019 ανταποκρίθηκε  σε 29 κλήσεις για βοήθεια ,10 πυρκαγιές, 17 ειδικές εξυπηρετήσεις και 2 ψευδείς κλήσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 04:26

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.