Εκτύπωση αυτής της σελίδας
%PM, %14 %843 %2019 %21:%Μαρ

Άρχισε η Διαδρομή Αγάπης για ενίσχυση του Συνδέσμου 'Ένα Όνειρο, Μια ευχή'

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δόθηκε την Πέμπτη 14 Μαρτίου από τις εγκαταστάσεις του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού η εκκίνηση της τετραήμερης Διαδρομής Αγάπης, η οποία διοργανώνεται από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για Παιδιά με Καρκίνο «Ένα Όνειρο μια Ευχή».

Σε χαιρετισμό της κατά τη σύντομη τελετή πριν την εκκίνηση, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ, Δώρα Κυριάκου, είπε ότι «ο κυπριακός αθλητισμός ως ένα μεγάλο και σημαντικό κομμάτι της ευρύτερης κυπριακής κοινωνίας, δηλώνει παρόν και στη φετινή Διαδρομή Αγάπης, ανταποκρινόμενος στην προσπάθεια που κάνει ο Σύνδεσμος ‘Ένα Όνειρο μια Ευχή’ για τη στήριξη των παιδιών με καρκίνο».

Πρόσθεσε ότι «είναι τιμή για τον ΚΟΑ αυτή η τετραήμερη Διαδρομή Αγάπης να έχει ως χώρο εκκίνησης τα γραφεία του ΚΟΑ, με τους μοτοσικλετιστές να δίνουν το ανθρωπιστικό σύνθημα με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο, ΜΙΑ Ευχή», Γιώργος Πενηνταέξ, ευχαρίστησε τον ΚΟΑ για τη διαχρονική στήριξή του καθώς και τους μοτοσικλετιστές για τη συμμετοχή τους και φέτος στη Διαδρομή Αγάπης. Κάλεσε τον κόσμο να αγκαλιάσει για ακόμη μια χρονιά τη μεγάλη αυτή προσπάθεια του Συνδέσμου.

Πηγή: ΚΥΠΕ