Υπό κράτηση 29χρονος ως ύποπτος για απόπειρα διάρρηξης υποστατικού

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εναντίον 29χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας διάρρηξης υποστατικού και παράλειψης συμμόρφωσης σε σήμα αστυνομικού.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 4.20 σήμερα τα ξημερώματα, λήφθηκε πληροφορία ότι άγνωστο πρόσωπο προσπαθούσε να διαρρήξει συγκεκριμένο υποστατικό στη Λάρνακα.
 
Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν στον πίσω χώρο στάθμευσης του υποστατικού, να προσπαθεί να διαφύγει έχοντας τα φώτα του σβηστά.
 
Αστυνομικός έκανε σήμα στον οδηγό του αυτοκινήτου να σταματήσει αλλά αυτός εγκατέλειψε τη σκηνή με μεγάλη ταχύτητα, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή αστυνομικού.
 
Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 29χρονου και μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, μετέβησαν στην οικία του όπου εντοπίστηκε εκτός από τον ίδιο και το αυτοκίνητο του.
 
Ο 29χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος ενώ στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων, κόπτες σιδήρου και ένα ζευγάρι γάντια.
 
Ο νεαρός οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για τέσσερις ημέρες.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.

Πηγή|: (ΚΥΠΕ)
 

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 04:58

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.