Σύλληψη προσώπων για ποσότητα κάνναβης

Ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 2 κιλών και 430 γραμμαρίων εντόπισαν χθες μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών κατά τη διάρκεια επιχείρησης τους στην επαρχία Λευκωσίας, κατά την οποία συνελήφθησαν δύο πρόσωπα ηλικίας 35 και 22 χρόνων.


 
Σύμφωνα με σημερινή αστυνομική ανακοίνωση, μετά από σχετική πληροφορία, μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν σε δρόμο στην επαρχία Λευκωσίας και ανέκοψαν αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 35χρονος, με συνοδηγό τον 22χρονο.
 
Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο, όπου εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 250 γραμμαρίων περίπου και το χρηματικό ποσό των 3150 ευρώ.
 
Επίσης, στην κατοχή του 35χρονου οδηγού εντοπίστηκε ένα μισοκαπνισμένο τσιγάρο με βιομηχανοποιημένο καπνό αναμεμειγμένο με κάνναβη και το χρηματικό ποσό των 390 ευρώ, ενώ στην κατοχή του 22χρονου συνοδηγού εντοπίστηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 5 γραμμαρίων περίπου, μία ζυγαριά ακριβείας και άλλα τεκμήρια.
 
Στη συνέχεια τα μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνα στην οικία του 22χρονου, εντός της οποίας εντόπισαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 2 κιλών και 180 γραμμαρίων περίπου, το χρηματικό ποσό των 4700 ευρώ και άλλα τεκμήρια, ενώ ερευνήθηκε και η κατοικία του 35χρονου, χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε το επιλήψιμο.
       
Οι 35χρονος και 22χρονος, οι οποίοι συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα, τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
Εναντίον τους διερευνάται υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.
 
Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: (ΚΥΠΕ/ΔΝ/ΑΑΡ)
      

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 05:31

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Διαταγή διεθνούς δικαστηρίου προς Ιρσαήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
18:00
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο το Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Τμήμα Μετεωρολόγιας 3ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
16:21
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.