Με εγκαύματα ο ιδιοκτήτης και νεκρό το σκυλί από πυρκαγιά από θερμάστρα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα σε οικία στην περιοχή Λαϊκή Λευκοθέα στη Λεμεσό, την ώρα που εντός αυτής βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης με τα παιδιά του και το σκύλο τους. Στην προσπάθεια του να σβήσει την πυρκαγιά ο ιδιοκτήτης υπέστη εγκαύματα ενώ το σκυλί του βρέθηκε νεκρό.

Σύμφωνα με δελτίου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η πυρκαγιά προκλήθηκε από ακτινοβολία θερμότητας της θερμάστρας πετρελαίου σε δοχείο το οποίο περιείχε πετρέλαιο και αφέθηκε πλησίον της. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση στις 10.46 το πρωί. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη Λεμεσού με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 11.16.

Όπως αναφέρεται, από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην κουζίνα, ενώ από τον καπνό και τη θερμότητα σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν στον εξοπλισμό και επηρεάστηκε ολόκληρη η οικία.  Επίσης ο ιδιοκτήτης ο οποίος βρισκόταν εντός της οικία με τα παιδιά του, στην προσπάθειά του να κατασβήσει την πυρκαγιά υπέστη εγκαύματα στα χέρια και στα πόδια και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους πυροσβέστες μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου και τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Λεμεσού.  Εντός της οικίας βρέθηκε νεκρό ένα σκυλάκι.

Εξάλλου, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί σε καφεστιατόριο στην Πάφο, φαίνεται εκ πρώτης όψεως να οφείλεται σε ηλεκτρικό πρόβλημα.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 06:39

Τελευταιες Ειδησεις

23 Απριλίου
ΑΚΕΛ: Επιβάλλεται η μεταρρύθμιση στο φορολογικό σύστημα
16:18
Άκαρπες οι έρευνες για εντοπισμό του δράστη
16:02
Ελεγκτική Υπηρεσία: Να ελεγχτεί η συμπεριφορά της Εφόρου
15:32
Η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου καταγγέλλει τον Γενικό Ελεγκτή
14:55
Δημιουργία συνασπισμού χωρών για το μεταναστευτικό (Βίντεο)
14:22
Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε το μεσημέρι στη Λακατάμεια (Βίντεο)
13:05
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 23 Απριλίου 2024
13:00
Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στην Κρήτη
12:41
Ισραήλ: Δεν έχουμε επιτύχει τους πολεμικούς μας στόχους
12:28
Ικανοποίηση ΟΕΒ για την πορεία της οικονομίας
12:12
Αποτελεσματικά μέτρα για το μεταναστευτικό ζητούν χώρες της πρώτης γραμμής (Βίντεο)
11:41
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 23/04/24
11:28
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.