Όχι στο κλείσιμο του δρόμου Λουτρά–Φοντάνα Αμορόζα

Στο τραγικό δυστύχημα στον Ακάμα που συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου και που πυροδότησε νέο κύκλο συζητήσεων γύρω από την αναγκαιότητα προσβάσεων στην περιοχή ή και τη βελτίωση των υφιστάμενων, αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η Νεολαία Περιφέρειας Πόλης Χρυσοχούς, σημειώνοντας πως τάσσεται κάθετα υπέρ της βελτίωσης του δρόμου που συνδέει το δρόμο Λουτρά της Αφροδίτης – Φοντάνα Αμορόζα και όχι του κλεισίματος του.



Η Νεολαία Περιφέρειας Πόλης Χρυσοχούς σημειώνει πως "η συζήτηση του θέματος είναι μεγάλη, το τραγικό συμβάν πρόσφατο και επειδή κάτω από τέτοιες συνθήκες δεν επικρατούν τα επιχειρήματα και η λογική, κινδυνεύουμε να οδηγηθούμε σε βεβιασμένες αποφάσεις και ενδεχομένως σε κλείσιμο του υφιστάμενου δρόμου".
 
Η Νεολαία Περιφέρειας Πόλης Χρυσοχούς, στην ανακοίνωσή της, αναφέρεται και στην τοποθέτηση του Προέδρου των Οικολόγων για το θέμα, κάνοντας λόγο για «εγκληματική αντίφαση» - κατά την έκφρασή της - που χαρακτηρίζει "περιττή".
 
Ο δρόμος υφίσταται, είναι επικίνδυνος αλλά και απόλυτα αναγκαίος, σημειώνει η Νεολαία Περιφέρειας Πόλης Χρυσοχούς, προσθέτοντας ότι ο δρόμος είναι ανώμαλος και στενός, ωστόσο μπορεί εύκολα και με ελάχιστο κόστος να ομαλοποιηθεί και να διαπλατυνθεί.

Η Νεολαία εισηγείται να αναμένουν από το κράτος να επιληφθεί του θέματος το συντομότερο δυνατό, και σε συνεργασία με τις Τοπικές Αρχές να προχωρήσει στα απαραίτητα έργα βελτίωσης του δρόμου που θα τον καταστήσουν προσπελάσιμο και ασφαλή.
 
«Οποιαδήποτε άλλη απόφαση, και ιδιαίτερα οποιαδήποτε απόφαση που να αποκλείει την ελεύθερη και ανεμπόδιστη πρόσβαση σε αυτό το σημαντικό κομμάτι της περιοχής μας, θα μας βρει κάθετα αντίθετους», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: (ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΜΜ)  

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 07:59

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Προσπάθειες ΗΠΑ για σταθεροποίηση της μεταπολεμικής Λωρίδας της Γάζας
06:00
Βομβαρδισμός Ισραήλ σε Συρία - 36 νεκροί
05:57
Μονόωρη στάση εργασίας σήμερα για το προσωπικό του ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
05:53
Τμήμα Μετεωρολόγιας 1ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
05:35
28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.