Ανατροπή βυτιοφόρου στη Λάρνακα, στην εντατική ο οδηγός

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, 59χρονος από τη Λάρνακα, ύστερα από ανατροπή του βυτιοφόρου οχήματος του.

Το δυστύχημα συνέβη 45 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα. Το βυτιοφόρο όχημα που μετέφερε λύματα σηπτικών λάκκων, κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο σε σημείο του δρόμου πριν τον κυκλικό κόμβο του παλιού αεροδρομίου, όπου υπάρχει αριστερή στροφή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να παρεκκλίνει της πορείας του και να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου απέκοψε πινακίδα της τροχαίας και δέντρα στο πεζοδρόμιο και τελικά ανατράπηκε σε χαντάκι, στη μικρή αλυκή.

Ο οδηγός του βυτιοφόρου εγκλωβίστηκε στο φορτηγό που είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών. Απεγκλωβίστηκε με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσε επί τόπου.. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς οι οποίοι έκριναν ότι ο 59χρονος είναι πολυτραυματίας και λόγω της κατάστασης της υγείας του που κρίθηκε ως σοβαρή κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου.

Πηγή: Αργυρώ Ζουπανιώτου, ΡΙΚ Λάρνακα

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 08:33

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
11:17
Η Παλαιστίνη επιδιώκει να ενταχθεί στον ΟΗΕ ως πλήρες κράτος-μέλος
10:58
Δύο περιπτώσεις παράνομης εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα
08:47
Την ερχόμενη εβδομάδα οι εγκρίσεις για το ''Φωτοβολταϊκά για όλους''
08:43
Λετυμπιώτης: Επιτεύχθηκε ο στόχος για διασύνδεση των ευρωτουρκικών με το Κυπριακό
08:10
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
07:00
Έκκληση OHE χρηματοδότησης $2,8 δισεκατομμυρίων για τη Γάζα
05:57
Πλήρως προσηλωμένο στη συνολική διευθέτηση του Κυπριακού παραμένει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο
05:49
Την επιβολή νέων κυρώσεων κατά του Ιράν αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Ένωση
05:40
Το Κατάρ επανεξετάζει τον ρόλο του ως μεσολαβητή μεταξύ Ισραήλ - Χαμάς
05:33
Αεροπορικές επιδρομές Ισραήλ εναντίον της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
05:26
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
05:21
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.