Διατηρούσε στο δωμάτιο της 5χρονης κόρης του φυτεία κάνναβης

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 41χρονου, ο οποίος φέρεται να καλλιεργούσε φυτά κάνναβης στο υπνοδωμάτιο της πεντάχρονης θυγατέρας του.

Ο 41χρονος συνελήφθη χθες, μετά από έρευνα στην οικία του, στη βάση δικαστικού εντάλματος, όπου εντοπίστηκαν στο υπνοδωμάτιο της κόρης του, 21 υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης, ύψους 3 – 41 εκατοστών, τρεις συσκευασίες που περιείχαν ρητίνη κάνναβης, βάρους 8,5 γραμμαρίων και δυο συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, βάρους επτά περίπου γραμμαρίων. Επίσης, ανευρέθηκε μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης και ένα αεροβόλο πυροβόλο όπλο για το οποίο ο 41χρονος δεν είχε άδεια κατοχής. Ανακρινόμενος ισχυρίστηκε πως πρόκειται για φαρμακευτική κάνναβη που καλλιεργούσε για δική του χρήση. Η κατηγορούσα αρχή ζήτησε την εξαήμερη κράτηση του υπόπτου, η υπεράσπιση έφερε ένσταση και έκρινε πως τρεις μέρες είναι αρκετές και τελικά το δικαστήριο αποφάσισε όπως ο 41χρονος τεθεί υπό τετραήμερη κράτηση για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Πηγή: Αστυνομία

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 08:35

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Κυβ.Εκπρόσωπος: Δεν δόθηκε άδεια για μεταφορά πυραύλων στο Ισραήλ μέσω Κύπρου
16:58
Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί στο ιρανικό προξενείο
16:52
Κυρώσεις ΕΕ κατά εποίκων για βία κατά Παλαιστινίων
16:37
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίου Καιρού 19/4/24
16:20
Ανανέωση Σύμβασης για υπαλλήλους της Ελληνικής
16:16
Κυβερνοεπίθεση στο αρχείο του ισραηλινού στρατού ανακοίνωσαν οι Anonymous
16:11
Συναγερμός στο Παρίσι καθώς άνδρας απειλεί να ανατιναχτεί στο ιρανικό προξενείο
15:43
Τον Μάιο νέος κύκλος επαφών της προσωπικής απεσταλμένης
15:28
Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η διεθνής κοινότητα τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
14:39
Εγγενές δικαίωμα η αναγνώριση κράτους, λέει η Πρεσβεία της Παλαιστίνης
14:35
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
13:33
Ξεκίνησε η διαδικασία ποινικών υποθέσεων για ψευδείς δηλώσεις (Βίντεο)
13:15
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.