Υπ. Γεωργίας: Ζητά κτηνίατρους για 2η φάση Παγκύπριου Σχεδίου Στειρώσεων αδέσποτων γάτων

Οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες (ΚΥ) του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος καλούν όλους τους εγγεγραμμένους κτηνίατρους που δραστηριοποιούνται στον ιδιωτικό τομέα, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στη 2η Φάση του Παγκύπριου Σχεδίου Στειρώσεων Αδέσποτων Γάτων, το οποίο οι ΚΥ διεξάγουν στη βάση σχετικής απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

Στο πρόγραμμα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο εγγεγραμμένοι κτηνίατροι που διαθέτουν δεόντως εξοπλισμένες, από άποψης χειρουργείου και μετεγχειρητικής νοσηλείας των γάτων, κτηνιατρικές κλινικές.

Οι στειρώσεις θα κατανεμηθούν ισόποσα σε όλες τις Κτηνιατρικές Κλινικές, ανεξαρτήτως αριθμού κτηνίατρων που εργάζονται/εργοδοτούνται σε αυτές.

Εγγεγραμμένοι κτηνίατροι που δεν διαθέτουν κλινικές, πρέπει να δηλώσουν την κλινική στην οποία θα πραγματοποιήσουν τις στειρώσεις, υποβάλλοντας το σχετικό συμφωνητικό χρήσης / συνεργασίας με τη συγκεκριμένη κλινική.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι κτηνίατροι να δηλώσουν μέχρι τις 5 Οκτωβρίου 2018, στο οικείο Επαρχιακό Κτηνιατρικό Γραφείο της Επαρχίας στην οποία δραστηριοποιούνται, την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στο εν λόγω Σχέδιο, υποβάλλοντας υπογεγραμμένα πρωτότυπα όλων των απαιτούμενων εγγράφων.

Κτηνίατροι που συμμετείχαν ήδη στην 1η Φάση του Παγκύπριου Σχεδίου Στειρώσεων Αδέσποτων Γάτων 2018, δεν χρειάζεται να δηλώσουν εκ νέου το ενδιαφέρον τους. Τα σχετικά έγγραφα βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών: http://www.moa.gov.cy/moa/vs/vs.nsf/index_gr/index_gr?opendocument

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 08:35

Τελευταιες Ειδησεις

19 Μαρτίου
Βρυξέλλες: Βοήθεια ύψους 5 δισ. ευρώ στην Ουκρανία ενέκριναν οι Υπουργοί Εξωτερικών
06:02
Το Ισραήλ προχώρησε σε νέα αεροπορικά πλήγματα στη Συρία
05:56
«Αμάλθεια»: Συνάντηση 40 και πλέον κρατών στην Κύπρο ανακοίνωσε ο Κόμπος (ΒΙΝΤΕΟ)
05:55
Επί ποδός καθ'όλη της διάρκεια της νύχτας δεκατρία συνεργεία της Πυροσβεστικής για να επιλύσουν τα προβλήματα
05:53
Τμήμα Μετεωρογίας-1ο Δελτίο Καιρού 19/3/2024
05:48
18 Μαρτίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
22:00
ΗΠΑ: Αντιδημοκρατική η διαδικασία των εκλογών - Δεν συγχαίρουν τον Πούτιν
21:55
Τηλεφωνική επικοινωνία Μπάιντεν - Νετανιάχου για την κατάσταση στη Ραφά
21:20
Ολοένα και περισσότερα κράτη στηρίζουν την πρωτοβουλία για τον ανθρωπιστικό διάδρομο δήλωσε ο Λετυμπιώτης
20:25
Στους 62,3 βαθμούς Κελσίου η αισθητή θερμοκραία στο Ρίο ντε Τζανέιρο
18:10
Ο ισραηλινός στρατός εξουδετέρωσε τον διοικητή Εσωτερικής Ασφάλειας της Χαμάς
17:57
Καταθέτουν ενώπιον ανακριτών οι μοναχοί της Μονής Αββακούμ
17:39
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.