Δολοφονία νεαρής γυναίκας στη Γεροσκήπου

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες του θανάσιμου τραυματισμού 46χρονης από την Βουλγαρία η οποία εντοπίστηκε κατακρεουργημένη μέσα σε χωράφι από πατάτες στην παραλιακή περιοχή Γεροσκηπου.

Η αστυνομία εστιάζει στο ενδεχόμενο του φόνου αλλά και του γεωργικού ατυχήματος και της εγκατάλειψης της άτυχης κοπέλας από τους εργοδότες της.
Μέσα σε λίμνη αίματος, και με βάρια τραύματα κυρίως στα άκρα και στην περιοχή του θώρακα εντοπίστηκε σε χωράφι με πατάτες, κοντά στην τουριστική περιοχή της Γεροσκηπου, γύρω στις 12.30 το μεσημέρι 46χρονη από τη Βουλγαρία από ιδιοκτήτη γειτονικού υποστατικού.
Κλήθηκε στην περιοχή ασθενοφόρο αλλά μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο εξέπνευσε. Ο αυτόπτης μάρτυρας που την εντόπισε ανέφερε σε κατάθεση του στην αστυνομία ότι όταν την εντόπισε είχε τις αισθήσεις της και πρόλαβε να πει σε σπαστά ελληνικά ότι πονούσε πάρα πολύ χωρίς να μπορέσει να πει οτιδήποτε άλλο. Βογκούσε και στέναζε από τους πόνους, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ δεν ήταν σε θέση να δώσει απάντηση στους διασωστες του ασθενοφόρου τι ακριβώς είχε συμβεί.
Η περιοχή που εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη η άτυχη κοπέλα απέχει μόλις μερικές δεκάδες μέτρα από τα ξενοδοχεία της Γεροσκηπου.
Η άτυχη κοπέλα διέμενε σε πρόχειρα υποστατικά κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρή. Αυτοψία στην σκηνή διενέργησε αργά το απόγευμα η ιατροδικαστής Αγγελική Παπετα ενώ τα αποτελέσματα της νεκροψίας αναμένεται να ρίξουν περισσότερο φως. Για τους ανακριτές του ΤΑΕ και με βάση τα έως τώρα ευρήματα φαντάζει πάντως περισσότερο πιθανό το θύμα να τραυματίσθηκε σε εργατικό, πιθανόν γεωργικό , ατύχημα και να μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο σημείο από τους εργοδότες της οι οποίοι επεχείρησαν να αποσείσουν τις ευθύνες τους εν γνώση τους ενδεχομένως ότι η άτυχη κοπέλα θα μπορούσε να σωθεί αν μεταφερόταν εγκαίρως στο νοσοκομείο.

Πηγή: Πανίκος Ευριπίδου, ΡΙΚ Πάφος

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 12:25

Τελευταιες Ειδησεις

19 Μαρτίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
06:48
ΗΠΑ: Νεκρός ο Μαρουάν Ίσα - Το «Νο3» του στρατιωτικού σκέλους της Χαμάς
06:38
Οι ΗΠΑ κατέστρεψαν πυραύλους και drones των Χούθι
06:15
Βρυξέλλες: Βοήθεια ύψους 5 δισ. ευρώ στην Ουκρανία ενέκριναν οι Υπουργοί Εξωτερικών
06:02
Το Ισραήλ προχώρησε σε νέα αεροπορικά πλήγματα στη Συρία
05:56
«Αμάλθεια»: Συνάντηση 40 και πλέον κρατών στην Κύπρο ανακοίνωσε ο Κόμπος (ΒΙΝΤΕΟ)
05:55
Επί ποδός καθ'όλη της διάρκεια της νύχτας δεκατρία συνεργεία της Πυροσβεστικής για να επιλύσουν τα προβλήματα
05:53
Τμήμα Μετεωρογίας-1ο Δελτίο Καιρού 19/3/2024
05:48
18 Μαρτίου
ΗΠΑ: Αντιδημοκρατική η διαδικασία των εκλογών - Δεν συγχαίρουν τον Πούτιν
21:55
Τηλεφωνική επικοινωνία Μπάιντεν - Νετανιάχου για την κατάσταση στη Ραφά
21:20
Ολοένα και περισσότερα κράτη στηρίζουν την πρωτοβουλία για τον ανθρωπιστικό διάδρομο δήλωσε ο Λετυμπιώτης
20:25
Στους 62,3 βαθμούς Κελσίου η αισθητή θερμοκραία στο Ρίο ντε Τζανέιρο
18:10
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.