Απεβίωσε κρατούμενος συνεπεία πνιγμού από φαγητό

Κρατούμενος απεβίωσε τις πρωινές ώρες με το Τμήμα Φυλακών να αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας εκ πρώτης όψεως ο θάνατος του προήλθε από ασφυξία συνεπεία πνιγμού από κατανάλωση φαγητού.

«Δυστυχώς σήμερα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες απεβίωσε Κύπριος κρατούμενος ηλικίας 42 χρόνων», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Τμήματος Φυλακών.
Προστίθεται ότι «ο κρατούμενος ενώ βρισκόταν στο κελί του και έτρωγε ξηρά τροφή άρχισε να βήχει και αμέσως ξύπνησε ο συγκάτοικος του, ο οποίος προσπάθησε να τον βοηθήσει προς αποφυγή πνιγμού».
Την ίδια ώρα, συμπληρώνεται, «στο κελί προσέτρεξαν άμεσα δεσμοφύλακες και νοσηλευτές όπου προσπάθησαν να επαναφέρουν τον 42χρονο που έχασε τις αισθήσεις του, παρέχοντας του τις πρώτες βοήθειες και χρησιμοποιώντας απιδινωτή».
«Ο 42χρονος στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του», συνεχίζει η ανακοίνωση.
Αναφέρεται ότι «σύμφωνα με το επί καθήκοντι ιατρικό προσωπικό, εκ πρώτης όψεως ο θάνατος του προήλθε από ασφυξία συνεπεία πνιγμού από κατανάλωση φαγητού».   
Προστίθεται ότι «για το θάνατο του 42χρονου έχει ενημερωθεί σχετικά η Αστυνομία, μέλη της οποίας από προκαταρκτική εξέταση διαπίστωσαν ότι ο κρατούμενος δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις».
Παράλληλα «έχει ενημερωθεί η οικογένεια του και ιατροδικαστής ο οποίος θα διενεργήσει τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού».
«Ως Τμήμα Φυλακών εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και τη στήριξη μας στην οικογένεια του», καταλήγει η ανακοίνωση.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 12:37

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
06:56
Μεσολαβητικός ο ρόλος της Μόσχας μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, δηλώνει ο Σεργκέι Λάβροφ
06:45
Πορεία στα κατεχόμενα για τα 24 παιδιά που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των σεισμών στην Τουρκία
06:41
Βαφεάδης: Προθεσμία μέχρι την Τρίτη να ετοιμαστεί η εγγυητική για την ανάπτυξη στη Λάρνακας
06:13
Υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών
05:50
Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε βάση φιλοϊρανικών παραστρατιωτικών δυνάμεων
05:40
Ελλάδα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες επηρεάζουν περιοχές της χώρας
05:29
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
05:18
19 Απριλίου
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.