Στην αγκαλιά της μητέρας της βρίσκεται η μικρή Μαρίε Ελένη

Στην αγκαλιά της μητέρας της βρίσκεται από το απόγευμα η 4χρονη  Μαρίε Ελένη.

Σύμφωνα με την εκ των δικηγόρων της μητέρας της, Λωρα Στυλιανού, που βρίσκεται στη Νορβηγία, το κοριτσάκι παραδοθηκε στη μητέρα του. Είναι καλά στην υγεία του, όπως είπε, και είναι θεμα ωρών να επιστρέψουν στην Κύπρο.
Το θρίλερ της απαγωγής έλαβε τέλος, χθες, όταν ο 48χρονος Νορβηγός πατέρας παραδόθηκε στις αρχές. Αμέσως ειδοποιήθηκε η μητέρα, η οποία μετέβη εσπευσμένως στη Νορβηγία για παραλάβει τη μικρή. Σήμερα μετέβησαν στη Νορβηγία και άλλα μέλη της οικογενείας καθώς και η δικηγόρος της.
 Ο εκρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, δήλωσε ότι ο φάκελος της υπόθεσης παραμένει υπό διερεύνηση για την κυπριακή Αστυνομία. Τώρα, πρόσθεσε, θα μελετηθούν και θα αξιολογηθούν οι νέες εξελίξεις και ό,τι άλλο προκύψει και θα αποφασισθούν τα επόμενα βήματα σε συνεννόηση με τη Νομική Υπηρεσία.
 Ερωτηθείς εάν θα ζητηθεί η έκδοση του Νορβηγού πατέρα στην Κύπρο, ο κύριος Αγγελίδης είπε ότι αυτό είναι ζήτημα που θα μελετήσουν οι ανακριτές.
Δεν απέκλεισε, ωστόσο, το ενδεχόμενο ο πατέρας να δικασθεί στη χώρα του.

Πηγή: ΡΙΚ Ραδιόφωνο

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 15:09

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.