Εισαγωγή 15 κιλά κάνναβης προσπάθησε να κάνει ελληνοκύπριος

15 κιλά κάνναβη προσπάθησε να φέρει μέσω του αεροδρομίου Λάρνακας, ελληνοκύπριος 33 χρόνων από τη Λευκωσία ο οποίος έφθασε στην Κύπρο με πτήση από Βρυξέλλες.

Η Αστυνομία συνέλαβε και άλλα τρία πρόσωπα τα οποία πιστεύεται ότι είναι συνεργάτες του.  Η κάνναβη  ήταν συσκευασμένη σε 28 νάϋλον σακούλες που περιείχαν μισό περίπου κιλό η κάθε μία, προσεκτικά τοποθετημένες στην αποσκευή με την οποία ταξίδεψε από Βρυξέλλες ο 33χρονος από τη Λευκωσία ο οποίος συνελήφθη. Η ΥΚΑΝ ήταν καλά πληροφορημένη για εγκληματική ομάδα ελληνικυπρίων, αποτελούμενη από τέσσερα πρόσωπα, τα οποία εισάγουν και διακινούν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, σε νεαρούς κυρίως χρήστες. Οι υπό κάλυψη άνδρες της ΥΚΑΝ στο Αεροδρόμιου, λειτούργησαν σε άψογη συνεννόηση με τις τελωνειακές αρχές, που ανέκοψαν για έλεγχο τον 33χρονο. Όταν εντοπίστηκαν τα 15 περίπου κιλά κάνναβης, οι Άνδρες της ΥΚΑΝ τον συνέλαβαν.
Οι Αστυνομικοί έδρασαν μεθοδικά και συντονισμένα, με βάση τις πληροφορίες που είχαν και συνέλαβαν έξω από το αεροδρόμιο 35χρονο από τη Λευκωσία, ο οποίος ανέμενε στο χώρο στάθμευσης με τη σύζυγο του, η οποία έδωσε συγκατάθεση για έρευνα, τόσο στο όχημα όσο και στο σπίτι τους στη Λευκωσία.
Οι ανακριτές εντόπισαν ίχνη κάνναβης τόσο στο αυτοκίνητο, όσο και στο σπίτι του 35χρονου, ο οποίος είχε στην κατοχή του 20χιλιάδες ευρώ. Άλλες δύο συλλήψεις συμπλήρωσαν το παζλ της συμμορίας, που σύμφωνα με την αστυνομία διακινεί ναρκωτικά. Πρόκειται για 35χρονο και 22χρονο από τη Λευκωσία που διαμένουν στην Αγία Νάπα. Οι Αστυνομικοί που είχαν στήσει καρτέρι έξω από το μπλοκ διαμερισμάτων στην ελεύθερη Αμμόχωστο όπου διαμένουν, τους εντόπισαν στο αυτοκίνητο τους και ζήτησαν να τους ερευνήσουν. Στη θέα των Αστυνομικών, ο 35χρονος διέφυγε τρέχοντας αλλά ανακόπηκε από τους Αστυνομικούς και συνελήφθη. Αύριο οι τέσσερις αναμένεται να οδηγηθούν στο Δικαστήριο για έκδοση διαταγμάτων κράτησης.

Πηγή : Αργυρώ Ζουπανιώτου , ΡΙΚ Λάρνακα

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 17:07

Τελευταιες Ειδησεις

24 Απριλίου
Iσραήλ: Διακόσιες χιλιάδες πολίτες κατέφυγαν στα καταφύγια λόγω drone της Χεζμπολάχ
17:27
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 24/04/24
17:05
Αποφυγή κυκλοφορίας σε ανοικτούς χώρους λόγω σκόνης συνιστά το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας
16:25
Λετυμπιώτης: Το Κυπριακό είναι ένα εξόχως ευρωπαϊκό πρόβλημα
15:58
Σαλβίνι: H Κύπρος έζησε παρόμοια δοκιμασία με τη γενοκτονία των Αρμενίων
15:53
Σε εξέλιξη εκκένωση της κοινότητας Βάσας Κελλακίου, λόγω της ανεξέλεγκτης πυρκαγιάς που μαίνεται στην περιοχή
15:12
Στα επίπεδα λιμού η Γάζα τις επόμενες έξι εβδομάδες
15:08
Στρατιωτικά άλογα ενεπλάκησαν σε ατυχήματα με τραυματίες στο Λονδίνο
13:59
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
13:21
Νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας ΗΠΑ στην Ουκρανία
13:16
Ευρωεκλογές: Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες (Βίντεο)
13:00
Αννίτα: Ισχυρός Δημοκρατικός Συναγερμός σημαίνει δυνατή Κύπρος στην Ευρώπη
12:55
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.