Κλοπιμαία περιουσία βρέθηκe στην κατοχή 38χρονου στην Πάφο

Κλοπιμαία περιουσία ήταν τα ηλεκτρονικά είδη που εντοπίστηκαν στην κατοχή 38χρονου Γεωργιανού το βράδυ της Κυριακής στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία κατά την διερεύνηση της υπόθεσης κατοχής περιουσίας που εξετάζει το ΤΑΕ Πάφου σε βάρος του 38χρονου διαφάνηκε πως μέρος της περιουσίας που βρέθηκε στην κατοχή του αποτελεί προιόν διάρρηξης απο κατοικία στην Πάφο που διαπράχθηκε σε άγνωστη ημερομηνία

Σημειώνεται πως εναντίον του 38χρονου εκδόθηκε διάταγμα κράτησης τριών ημερών  για υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας και ναρκωτικών προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η σύλληψη του 38χρονου έγινε στις  20:45 το βράδυ της Κυριακής,  όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε ανακόπηκε για έλεγχο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του από μέλη της ΥΚΑΝ εντοπίστηκαν δύο τεμάχια από πλαστικό καλαμάκι που περιείχαν 0,35 γραμμάτια μεταμφεταμίνης .

Ακολούθως έγινε έρευνα στην οικία του 38χρονου από την Γεωργία  όπου παραλήφθηκαν διάφορα ηλεκτρονικά είδη που εντοπίστηκαν για τα οποία ο 38χρονος δεν μπορούσε να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευση τους.

Στην συνέχεια σε έρευνα που έγινε στο μπαλκόνι της κουζίνας  εντοπίστηκαν επίσης τέσσερα τεμάχιο πλαστικό καλαμάκι τα οποία περιείχαν 1,35 γραμμάρια μεταμφεταμίνης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 17:24

Τελευταιες Ειδησεις

27 Απριλίου
Δένδιας: Αισιόδοξος για ελληνικό οικοσύστημα αμυντικών βιομηχανιών
07:06
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 27 Απριλίου 2024
07:00
ΠτΔ: Ψηλά στις προτεραιότητες της κυβέρνησης η κλιματική κρίση
06:44
Διαμαρτυρήθηκαν χθες οι Τουρκοκύπριοι για την οικονομική κρίση και τη διαφθορά στα κατεχόμενα
06:41
Ξανά σε λειτουργία η "Αμάλθεια" - αναχώρησε χθες βράδυ το "Jennifer"
05:50
Επιβεβαίωση Λευκού Οίκου για αναβολή της επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου
05:47
Οι Χούθι ανακοίνωσαν πυραυλική επίθεση εναντίον βρετανικού πετρελαιοφόρου
05:46
Με ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο ο Πετρούνιας
05:44
Πρόοδο στα ζητήματα Θετικής Ατζέντας δηλώνουν ότι έκαναν οι Υφυπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας - Τουρκίας
05:35
Πρόταση Αιγύπτου προς Ισραήλ για μεσοπρόθεσμη συμφωνία εκεχειρίας
05:31
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 27/04/24
05:29
Παρέμβαση Αμερικής ζητά δικομματική ομάδα για να μην αποπλεύσει από την Τουρκία νηοπομπή ΜΚΟ προς τη Γάζα
05:27
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.