Πάνω από 4 κιλά ναρκωτικών στην κατοχή δύο νεαρών στη Λεμεσό

Στη σύλληψη δύο 27χρονων και ενός 24χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία στη Λεμεσό σε σχέση με υπόθεση πέραν των τεσσάρων κιλών κάνναβης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, μέλη της ΥΚΑΝ, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας για διακίνηση ναρκωτικών, έθεσαν χθες υπό παρακολούθηση συγκεκριμένη τοποθεσία στην επαρχία Λεμεσού.
 Από εξετάσεις που έγιναν στην περιοχή, εντοπίστηκε σε ανοικτό χώρο τοποθετημένη (παραπλεύρως χωματόδρομου) μια χάρτινη σακούλα, η οποία περιείχε 5 ξεχωριστές συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης βάρους 4 κιλών και 300 γραμμαρίων
Γύρω στις 5 το απόγευμα, την περιοχή προσέγγισε αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 27χρονος με συνοδηγό 24χρονο και οι δύο κάτοικοι επαρχίας Λεμεσού.
Επίσης, την ίδια ώρα την περιοχή προσέγγισε και δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε επίσης 27χρονος από τη Λεμεσό.
Σε κάποια στιγμή, ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, θεάθηκε να εξέρχεται από το αυτοκίνητό του και να παραλαμβάνει τη σακούλα με τα ναρκωτικά.

Αμέσως, επενέβησαν τα μέλη της ΥΚΑΝ και ανέκοψαν τον 27χρονο, ενώ οι άλλοι δύο επιχείρησαν να διαφύγουν από την περιοχή με το αυτοκίνητό τους, το οποίο όμως ανακόπηκε σε κοντινή απόσταση.
Ο οδηγός του πρώτου οχήματος κατάφερε να διαφύγει, ενώ ο 24χρονος ανακόπηκε από τα μέλη της ΥΚΑΝ. Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοχή του 24χρονου ανευρέθηκε μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης, ενώ στο αυτοκίνητο του δεύτερου 27χρονου, ανευρέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους δύο περίπου γραμμαρίων.
Τόσο ο 27χρονος όσο και ο 24χρονος συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση. Ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου, εναντίον του οποίου επίσης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, παρουσιάστηκε αργότερα σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου και συνελήφθη.

Πηγή: Αστυνομία , ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 18:34

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Μονόωρη στάση εργασίας αυτή την ώρα στο ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.