Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό της 4χρονης

Οι εξετάσεις για τον εντοπισμό της 4χρονης, που απήχθη έξω από νηπιαγωγείο στη Λευκωσία, συνεχίζονται "με αμείωτους ρυθμούς", καθώς συνεχώς προκύπτουν νέα στοιχεία, ανέφερε σήμερα ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, ο οποίος σημείωσε πως η νέα σύλληψη 46χρονου, έγινε στη βάση στοιχείων που τον εμπλέκουν στην υπόθεση.

Σε δηλώσεις στην ΑΔΕ Λεμεσού, ο κ.Αγγελίδης είπε πως πρόκειται για μια υπόθεση με πολλές πτυχές και ότι "παρόλο που ουσιαστικά οι ανακριτές έχουν απαντήσει σε αρκετά ερωτήματα και έχει διεκπεραιωθεί ένας σημαντικός αριθμός ανακριτικού έργου, προκύπτουν νέα στοιχεία συνεχώς, με αποτέλεσμα να δικαιολογούνται περαιτέρω έρευνες, σε παγκύπριο επίπεδο".

"Έχουν γίνει μέχρι στιγμής ουσιαστικά επτά συλλήψεις, τελούν τρία πρόσωπα υπό κράτηση μέχρι τώρα, δυο 44χρονοι και μια 49χρονη αλλοδαπή και χθες η ομάδα των ανακριτών του ΤΑΕ Λευκωσίας, σε συνεργασία με το ΤΑΕ Αρχηγείου, προχώρησαν στη σύλληψη ενός ακόμα προσώπου, ηλικίας 46 χρόνων", συμπλήρωσε.

Ανέφερε δε πως υπάρχουν εκείνα τα στοιχεία που δικαιολογούσαν την έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον του 46χρονου, χωρίς ωστόσο να υπεισέρχεται σε λεπτομέρειες για την εμπλοκή του.

 Μια τέτοια υπόθεση, συνέχισε είναι πολύ σοβαρή και η Αστυνομία προχωρεί πολύ μεθοδικά, ενώ οι ανακριτές εξετάζουν το καθετί "έτσι ώστε να προχωρήσουμε στην πλήρη διερεύνηση της και είναι γνωστό και κατανοητό ότι εκείνο το οποίο είναι το ζητούμενο είναι να εντοπιστεί σίγουρα ο πατέρας και η ανήλικη"."Έχουν γνώση οι ανακριτές, έχουν εξασφαλίσει κάποιες μαρτυρίες, υπάρχουν και κάποια συμπεράσματα , έχουμε καταλήξει αν θέλετε ως προς τη διερεύνηση αυτής της υπόθεσης, πρόκειται για ένα σοβαρό ζήτημα και άκρως ανθρωπιστικό και νομίζω ότι μπορούμε να πούμε ότι οι εξετάσεις συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς", είπε ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Ερωτηθείς εάν υπάρχουν ενδείξεις για το πού βρίσκονται πατέρας και κόρη, ο κ.Αγγελίδης δήλωσε πως "οι οποιεσδήποτε πληροφορίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας, και οι οποιεσδήποτε δηλώσεις έχουν γίνει από οποιονδήποτε και από πλευράς του πατέρα, εξετάζονται από την αστυνομία, όμως παραμένουν ανοιχτά τα ενδεχόμενα".

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 18:40

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Πρόεδρος: Αξιοποίηση της θετικής προβολής της Κύπρου για επίτευξη του στόχου της επανένωσης
16:00
Τατζικιστάν: Εννέα συλλήψεις για εμπλοκή στη φονική επίθεση στη Μόσχα
15:23
Σε μονόωρη στάση εργασίας κατήλθε το προσωπικό του ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.