Η πυροσβεστική ανταποκρίθηκε σε 2 πυρκαγιές σε οχήματα και σε διάσωση τραυματισμένου ποδηλάτη

Σε δύο πυρκαγιές σε οχήματα και σε διάσωση τραυματισμένου ποδηλάτη που έπεσε σε γκρεμό, ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μεταξύ άλλων, το τελευταίο 24ωρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η ώρα 08.12 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα στο χωριό Παναγιά της Πάφου. Το όχημα μάρκας κάηκε ολοσχερώς. Βρέθηκε σταθμευμένο εφαπτόμενο στον τοίχο της οικίας του ιδιοκτήτη με σπασμένο το μπροστινό φανάρι. Ανταποκρίθηκε ο Αξιωματικός Υπηρεσίας για διερεύνηση των αιτιών πυρκαγιάς μετά από έκκληση της Αστυνομίας. Διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα στο μπροστινό φανάρι μετά από πρόσκρουση του οχήματος στο περιτοίχισμα κατοικίας.
Εξάλλου, η ώρα 09.20 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα στο χωριό Πενταλιά της Πάφου. Το διπλοκάμπινο όχημα κάηκε ολοσχερώς. Το όχημα ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου έξω από την οικία του ιδιοκτήτη. Ανταποκρίθηκε ο Αξιωματικός Υπηρεσίας για διερεύνηση των αιτιών πυρκαγιάς μετά από έκκληση της Αστυνομίας. Διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά οφειλόταν σε εμπρησμό.
Στις 09.20 επίσης, λήφθηκε κλήση για διάσωση τραυματισμένου ποδηλάτη ο οποίος είχε πέσει σε γκρεμό στο χωριό Παρεκκλησία Λεμεσού. Ανταποκρίθηκε η ΕΜΑΚ με ομάδα διάσωσης και οχήματα καταρριχήσεων. Αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.
Εξάλλου, στις 14.47 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε εγκαταλειμμένη βοηθητική κατοικία στην οδό Νικολάου Σκουφά πίσω από ξενοδοχείο στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη ΄΄Λοχία Βασίλη Κρόκου΄΄ με 2 οχήματα και η ώρα 15.20 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκε τυλιχτήρας νερού και αναπνευστικές συσκευές. Από την πυρκαγιά η εγκαταλειμμένη κατοικία δεν υπέστη ζημιές αλλά επηρεάστηκε αποθήκη του ξενοδοχείου που ήταν εφαπτόμενη στην κατοικία. Στην αποθήκη υπήρχαν είδη βαφής (μπογιές). Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και διαπιστώθηκε ότι προκλήθηκε από ανήλικους που συχνάζουν στην περιοχή.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 19:59

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
22:00
Πυραύλοι από τις ΗΠΑ μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, μέσω Κύπρου
21:41
Στο χείλος του γκρεμού η Μέση Ανατολή, τονίζει ο Αντόνιο Γκουτέρες
21:22
Ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από Κυβέρνηση και ΕΕ η Βουλή
21:19
Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Τρόοδους, καταγγέλλει ο Διευθυντής του
19:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
19:19
Μείωση της βροχόπτωσης στην Κύπρο τις επόμενες δεκαετίες
19:12
Στην 'Αγκυρα πλέον η ευθύνη ανταπόκρισης για επόμενο βήμα, λέει ο Κόμπος
19:08
Ανησυχία για τον θάνατο ανθρώπων, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των πτηνών
17:53
Στις 13 Μαϊου η νέα συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, στην Άγκυρα
17:45
Διασπάθιση χρήματος και κατάχρηση εξουσίας διαπιστώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία στο ΥΠΕΞ
17:40
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ για σύμβαση, οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
17:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.