Σύσκεψη ΠΑΣΙΚΑ για τα προβλήματα κέντρων αναψυχής

Την Πάφο επισκέφτηκε σήμερα ο Φάνος Λεβέντης Γενικός Γραμματέας του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής(ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α) με σκοπό τη συζήτηση με τους ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, στο πλαίσιο της 1ης Παμπάφιας σύσκεψης του ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α., που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πόλη.

Ο κ. Λεβέντης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ανέφερε πως η επίσκεψη του στην Πάφο έγινε μετά από παράκληση πολλών επιχειρηματιών ώστε να μπορέσει και η Επαρχία της Πάφου να συστρατευθεί, όπως είπε, μαζί με τον ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. σε μια προσπάθεια να σταματήσει η Πάφος να είναι ο φτωχός συγγενής αυτής της βιομηχανίας αλλά και να πάρει ό,τι της αναλογεί μέσα από την τουριστική βιομηχανία.

Ο κ. Λεβέντης εξέφρασε την ετοιμότητα του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής με καλή και δυνατή θέληση να προσπαθήσει μέσα από την εμπειρία του να επιλύσει όσον τον δυνατόν περισσότερα προβλήματά απασχολούν και σε τοπικό επίπεδο αλλά και σε γενικότερο επίπεδο τη βιομηχανία.

Ερωτηθείς για τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν οι ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής λόγω και της πανδημίας του covid- 19, ο κ. Λεβέντης ανέφερε πως η πρώτη βιομηχανία η οποία πλήττεται είναι η βιομηχανία των κέντρων αναψυχής.

Πόσο ακόμα, συνέχισε, “που όλοι γνωρίζουμε τι έχουμε περάσει μέσα από τα προβλήματα της πανδημίας και προσπαθούμε να σηκωθούμε πάνω και να δούμε με αισιοδοξία το μέλλον”.

Πρόσθεσε πως θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και είναι αυτά πολλά, όπως παρατήρησε.

Θα ακολουθήσουμε συνέχισε, μια συγκεκριμένη μεθοδολογία ώστε να φτάσουμε εκεί που πρέπει να φτάσουμε, όπως είπε, στον σκοπό που δεν είναι άλλος από την επίλυση όλων αυτών των προβλημάτων.

Όπως αναφέρθηκε στη συνδιάσκεψη στόχος, είναι η συνένωση του συνόλου των κλάδων της Βιομηχανίας των Κέντρων Αναψυχής, ώστε κάτω από την ομπρέλα του ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α., να μπορέσουν να επιλύσουν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι ανεξαιρέτως οι Ιδιοκτήτες Κέντρων Αναψυχής (εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες, μπυραρίες, μπαρ, σνακ μπαρ, club κ.λπ.).

Ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. αναφέρθηκε, διαθέτει την εμπειρία, τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία που του επιτρέπουν να επεμβαίνει στα κέντρα λήψεως αποφάσεων και να αγωνίζεται αδιάλειπτα και με αποφασιστικότητα για τα καλώς νοούμενα συμφέροντα της Βιομηχανίας. Εξίσου σημαντικό είναι, επίσης, όπως αναφέρθηκε το γεγονός ότι θα λειτουργήσει σύντομα ένας πρωτοποριακός και σύγχρονος ιστότοπος, ο οποίος θα επιτρέπει στον κάθε ένα ξεχωριστά να έχει άμεση και συνεχή ενημέρωση για νέες νομοθεσίες, κυβερνητικές αποφάσεις, τη δράση της Γραμματείας αλλά και για να μεταφέρει τα δικά του προβλήματα και εισηγήσεις για επίλυσή τους.

Σημειώνεται πως ο Γενικός Γραμματέας του ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. Φάνος Λεβέντης, είχε επισκεφτεί και τις προηγούμενες μέρες την Πάφο για επαφές με αριθμό επαγγελματιών του κλάδου, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και για την ανάγκη ανάληψης δράσης το συντομότερο δυνατό.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε προκαταρκτική συνάντηση σε εστιατόριο στη Χλώρακα, όπου στην παρουσία αριθμού επιχειρηματιών της βιομηχανίας, αποφασίστηκε το επόμενο βήμα για παμπάφια σύσκεψη των ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής, που πραγματοποιήθηκε σήμερα με στόχο την οργανωμένη και μαζική ένταξή τους στους κόλπους του ΠΑ.Σ.Ι.Κ. Α.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 19:54

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
06:56
Μεσολαβητικός ο ρόλος της Μόσχας μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, δηλώνει ο Σεργκέι Λάβροφ
06:45
Πορεία στα κατεχόμενα για τα 24 παιδιά που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των σεισμών στην Τουρκία
06:41
Βαφεάδης: Προθεσμία μέχρι την Τρίτη να ετοιμαστεί η εγγυητική για την ανάπτυξη στη Λάρνακας
06:13
Υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών
05:50
Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε βάση φιλοϊρανικών παραστρατιωτικών δυνάμεων
05:40
Ελλάδα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες επηρεάζουν περιοχές της χώρας
05:29
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
05:18
19 Απριλίου
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.