Και ο Φράνσις Φορντ Κόπολα κατά του Μπόρις Τζόνσον

Τον Ιούλιο που μας πέρασε, ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας είχε δηλώσει στην εφημερίδα Daily Mail ότι η αγαπημένη του κινηματογραφική σκηνή όλων των εποχών είναι αυτή με τους «πολλαπλούς φόνους εκδίκησης» εκ μέρους της οικογένειας Κορλεόνε προς το τέλος του πρώτου 'Νονού'.  

Πριν από λίγες μέρες όμως, ο σκηνοθέτης της αριστουργηματικής ταινίας του 1972, θεώρησε σκόπιμο να αντιδράσει στην φανατική προτίμηση που έχουν δείξει για το έργο, τόσο ο Μπόρις Τζόνσον, όσο και κάποιες από τις «τις «πιο κτηνώδεις φιγούρες της σύγχρονης ιστορίας, όπως ο Σαντάμ Χουσέιν, ο Μουαμάρ Καντάφι και άλλοι».   Ειδικά για τον Τζόνσον, δήλωσε στο MarketWatch: «Νοιώθω πολύ άσχημα για το γεγονός ότι βίαιες σκηνές σε ένα μαφιόζικο έπος μπορούν να εμπνεύσουν οποιαδήποτε δραστηριότητα στον πραγματικό κόσμο ή να ενθαρρύνουν κάποιον ο οποίος σύντομα θα οδηγήσει την αγαπημένη Βρετανία σε διάλυση με την αποχώρησή της από την Ευρωπαϊκή Ένωση».  

 

 

Πηγή: www.lifo.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 01:24

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
13:00
Θέατρο αεροπορικών βομβαρδισμών παραμένει η Γάζα
12:52
Επιβραδύνθηκε η περιστροφή της Γης από το λιώσιμο των πάγων
12:33
Μέτρα στήριξης 35,3 εκατομμυρίων ευρώ ανακοίνωσε η κυβέρνηση (Βίντεο)
12:21
Ποινή φυλάκισης 2 ετών σε 25χρονο οδηγό για τροχαίο το 2020
12:13
Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα επίθεσης με μαχαίρι σε τρένο του Λονδίνου
11:45
Δεν παραδέχεται ενοχή ο 44χρονος οδηγός για το τετραπλό τροχαίο
11:30
Τμήμα Μετεωρολόγιας 2ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
11:17
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών
10:43
Προβλήματα στην εξεύρεση εξαρτημάτων για τα αυτοκίνητα
10:37
Πρόταση νόμου ΑΚΕΛ για την καθυστέρηση των προϋπολογισμών
09:57
Οι ΗΠΑ κατέστρεψαν 4 drone των ανταρτών Χούθι
09:53
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.