Η Lady Gaga χρηματοδοτεί αίθουσες διδασκαλίας

Τη δημιουργία 162 αιθουσών που καταστράφηκαν από τα πυρά στις τρεις πόλεις των ΗΠΑ, Ντέιτον, Ελ Πάσο και Γκίλροϊ θα χρηματοδοτήσει η Lady Gaga.

«Η καρδιά μου είναι μαζί με εκείνους που έφυγαν από κοντά μας τόσο νωρίς και στις οικογένειές τους, τους αγαπημένους και τις κοινότητες που θρηνούν. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αισθάνεται ασφαλείς στις κοινωνίες που ζει. Αυτή τη στιγμή θέλω να εκφράσω την σύγχυσή μου, την απογοήτευσή μου, την οργή και την ελπίδα μου», έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook.
Στη συνέχεια η ποπ σταρ ανακοίνωσε ότι θα κάνει μία δωρεά, μέσω του ιδρύματός της Born This Way, για την χρηματοδότηση 125 αιθουσών διδασκαλίας στο Ελ Πάσο, 23 στο Γκίλροϊ και 14 αιθουσών διδασκαλίας στο Ντέιτον, στη μνήμη αυτών που σκοτώθηκαν στις μαζικές δολοφονίες που σημειώθηκαν στις παραπάνω πόλεις.
Η Lady Gaga, μέσω του ιδρύματός της, τάσσεται υπέρ της ψυχικής υποστήριξης των επιζώντων και των συγγενών των θυμάτων μετά από μία τραγωδία.
«Αγωνιστείτε, παρακαλώ να είστε γενναίοι και να εμπιστεύεστε τους ειδικούς. Μη φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια, σας παρακαλώ. Εάν βλέπετε έναν αγαπημένο σας να αγωνιά να είστε δίπλα του, να του θυμίσετε ότι όλα θα πάνε καλά και να τον ακούσετε. Μην εγκαταλείπετε τους εαυτούς σας και τους αγαπημένους σας. Χρειάζεται ο ένας τον άλλον», επισήμανε η βραβευμένη με Όσκαρ τραγουδίστρια.

Πηγή: skai.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 01:55

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Τι διέταξε το διεθνές δικαστήριο το Ισραήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
18:00
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο το Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Τμήμα Μετεωρολόγιας 3ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
16:21
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.