Δικαστήριο αποφάνθηκε – Ο Χ. Ιγκλέσιας έχει και 9ο γιο

Ισπανικό δικαστήριο ανακοίνωσε ότι αναγνώρισε τον Χούλιο Ιγκλέσιας ως «βιολογικό πατέρα» ενός 43χρονου Ισπανού, του οποίου η μητέρα διαβεβαιώνει ότι είχε σχέση μίας εβδομάδας με τον τραγουδιστή.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα αναγνώρισης της πατρότητας «ενός 43χρονου από τη Βαλένθια και κηρύσσει τον Χούλιο Ιγκλέσιας βιολογικό του πατέρα», αναφέρει σε μήνυμα στο Twitter το δικαστήριο στη Βαλένθια, διευκρινίζοντας ότι η απόφαση μπορεί να εφεσιβληθεί.
Η απόφαση συνιστά μια νίκη για τον Χαβιέρ Σάντσεθ Σάντος, έναν μελαχρινό με μαύρα μάτια που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1976.
Ενώπιον του δικαστηρίου που εκδίκασε την υπόθεση κεκλεισμένων των θυρών, η μητέρα του Σάντος, η Πορτογαλέζα Μαρία Εντίτε, πρώην χορεύτρια, είπε ότι είχε σχέση μιας εβδομάδας με τον τραγουδιστή, τον Ιούλιο του 1975 στην Καταλονία, στη βορειοανατολική Ισπανία, εννέα μήνες πριν γεννηθεί ο γιος της, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Φερνάντο Οσούνα.
«Συζητήθηκε επίσης η φυσική ομοιότητα μεταξύ των δυο ανδρών κατά την ακροαματική διαδικασία», είπε ο δικηγόρος.
Ο διασημότερος ισπανόφωνος τραγουδιστής παγκοσμίως αρνείτο να δώσει δείγμα γενετικού υλικού και δεν εμφανίστηκε στη δίκη.
Ο δικηγόρος του Ιγκλέσιας, Φερνάντο Φαλομίρ, είπε ότι η υπόθεση είχε κριθεί ήδη το 1999, όταν είχε απορριφθεί ένα πρώτο αίτημα του Σάντος να αναγνωριστεί ότι ο Χούλιο Ιγκλέσιας είναι ο πατέρας του.
Η υπόθεση, που προβλήθηκε ιδιαίτερα από τα μέσα ενημέρωσης, σημαδεύτηκε από ένα απίστευτο περιστατικό: ένας ντετέκτιβ πλησίασε έναν από τους γιους του τραγουδιστή, τον Χούλιο Ιγκλέσιας Τζούνιορ που έκανε σερφ στο Μαϊάμι στις ΗΠΑ και πήρε ένα μπουκάλι από νερό, που κρατούσε νωρίτερα στα χέρια του ο Ιγκλέσιας Τζούνιορ, για να λάβει δείγμα γενετικού υλικού.
Ο Οσούνα είπε ότι οι αναλύσεις οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι ο Χούλιο Ιγκλέσιας Τζούνιορ και ο Χαβιέρ Σάντσεθ Σάντος ήταν αδέλφια.
Αλλά το δικαστήριο απέκλεισε ωστόσο αυτό το τεκμήριο και εκτίμησε ότι η έκθεση των αναλύσεων που προσκομίστηκε «στερείτο ορθότητας και δικαστικής αξίας».
Ο Ιγκλέσιας παντρεύτηκε δύο φορές. Πρώτα με την φιλιππινέζικης καταγωγής Ισπανίδα Ιζαμπέλ Πρέισλερκ, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά και μετά με την Ολλανδέζα Μιράντα Ρίνσμπεργκερ, τη νυν σύζυγό του και μητέρα πέντε παιδιών του.
Ο ίδιος όμως αναφέρεται συχνά ως αμετανόητος γυναικάς με «εμμονή στο ωραίο φύλο».
Ο Ιγκλέσιας έχει πουλήσει περισσότερα από 300 εκατομμύρια δίσκους σε 14 γλώσσες, επιτυχία που τον καθιερώνει ως τον Λατίνο καλλιτέχνη με τις περισσότερες πωλήσεις δίσκων στην ιστορία. Ο γεννημένος στη Μαδρίτη μουσικός στράφηκε στο τραγούδι έπειτα από ένα τροχαίο το 1963 το οποίο έθεσε τέλος στην ακμάζουσα καριέρα του ως ποδοσφαιριστή.

Πηγή: cnn.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 02:41

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Προσπάθειες ΗΠΑ για σταθεροποίηση της μεταπολεμικής Λωρίδας της Γάζας
06:00
Τουλάχιστον 36 στρατιωτικοί νεκροί σε βομβαρδισμό του Ισραήλ στο Χαλέπι της Συρίας
05:57
Μονόωρη στάση εργασίας σήμερα για το προσωπικό του ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
05:53
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.