Το ολόγραμμα της Εϊμι Γουαινχάουζ σε περιοδεία από το 2019

Η Ειμι Γουάινχαουζ είναι μια ακόμη αείμνηστη καλλιτέχνης που θα παρουσιαστεί σε ολόγραμμα για τις ανάγκες συναυλιών. Η τραγουδίστρια, η οποία πέθανε σε ηλικία 27 ετών από κατάχρηση ουσιών, "ανασταίνεται" για περιοδεία.

Αν και η ιδέα ακούγεται σαν ασέβεια στη μνήμη της Γουάινχαουζ, της οποίας η μουσική και η μορφή χρησιμοποιούνται μετά θάνατον για περιοδεία χωρίς την έγκρισή της, τα έσοδα θα διατεθούν στο ίδρυμα που φέρει το όνομά της, Amy Winehouse Foundation, ανέφερε ο πατέρας της Μιτς.

Η περιοδεία, τα έσοδα από την οποία θα διατεθούν για τις ανάγκες του ιδρύματος που λειτουργεί "για την πρόληψη των επιπτώσεων της κατάχρησης ναρκωτικών και αλκοόλ στους νέους με δράσεις υποστήριξης, ενημέρωσης και ενθάρρυνσης ώστε να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους" θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο του 2019.

"Είναι ένα όνειρο για εμάς" δήλωσε ο Μιτς Γουάινχαουζ. "Το να τη δούμε ξανά, είναι κάτι το ιδιαίτερο που πραγματικά δεν μπορεί να ειπωθεί με λέξεις. Η μουσική της κόρης μας άγγιξε τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων και αυτό σημαίνει ότι η κληρονομιά της θα συνεχιστεί με αυτό τον πρωτοποριακό και επαναστατικό τρόπο".

Το ολόγραμμα της τραγουδίστριας θα προβάλλεται στη σκηνή, μπροστά στο συγκρότημα των μουσικών και όσον αφορά τη setlist θα περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. "Η κληρονομιά της δεν σχετίζεται πια μόνο με τη μουσική. Η κληρονομιά της είναι κάτι διαφορετικό. Συνδέεται με τη βοήθεια προς τους νέους ανθρώπους", δήλωσε στο Reuters ο Μιτς Γουάινχαουζ.

Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 08:09

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
22:00
Πυραύλοι από τις ΗΠΑ μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, μέσω Κύπρου
21:41
Στο χείλος του γκρεμού η Μέση Ανατολή, τονίζει ο Αντόνιο Γκουτέρες
21:22
Ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από Κυβέρνηση και ΕΕ η Βουλή
21:19
Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Τρόοδους, καταγγέλλει ο Διευθυντής του
19:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
19:19
Μείωση της βροχόπτωσης στην Κύπρο τις επόμενες δεκαετίες
19:12
Στην 'Αγκυρα πλέον η ευθύνη ανταπόκρισης για επόμενο βήμα, λέει ο Κόμπος
19:08
Ανησυχία για τον θάνατο ανθρώπων, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των πτηνών
17:53
Στις 13 Μαϊου η νέα συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, στην Άγκυρα
17:45
Διασπάθιση χρήματος και κατάχρηση εξουσίας διαπιστώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία στο ΥΠΕΞ
17:40
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ για σύμβαση, οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
17:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.