Δουλειά, πολλή δουλειά για την Πενέλοπε Κρουζ

Πολλή δουλειά θα έχει το επόμενο διάστημα η ηθοποιός Πενέλοπε Κρουζ.

Με το τέλος του καλοκαιριού θα πρέπει να ξεκινήσει την προώθηση της νέας της ταινίας «Everybody Knows», που σκηνοθέτησε ο Ιρανός Ασγκάρ Φαραντί. Η ταινία θα είναι υποψήφια για Όσκαρ στην κατηγορία ξενόγλωσσης ταινίας και μιλώντας για το ρόλο της η Ισπανίδα ηθοποιός είπε ότι «ήταν από τους πιο δύσκολους χαρακτήρες της ζωής μου και μία από τις καλύτερες εμπειρίες να συνεργάζομαι με τον Ασγκάρ που έχει πολλές απαιτήσεις, αλλά ταυτόχρονα σέβεται τους ηθοποιούς». Όμως η 44χρονη ηθοποιός μόλις έχει ολοκληρώσει και τα γυρίσματα της νέας, 21ης ταινίας του Πέδρο Αλμοδόβαρ, στην οποία πρωταγωνιστής είναι ο Αντόνιο Μπαντέρας. Μία από τις γυναίκες που θα υποδυθεί στην ταινία η Πενέλοπε θα είναι και η μητέρα του σκηνοθέτη κι όταν ρωτήθηκε για το ρόλο αυτό είπε ότι «είναι τιμή μου να ενσαρκώσω τη μητέρα του Πέδρο. Την συνάντησα όταν ήταν 80 χρόνων και αισθάνομαι ότι αποτίω φόρο τιμής σε αυτή τη γυναίκα». Η Πενέλοπε εκτός από ηθοποιός είναι και ακτιβίστρια, μέλος της ΜΚΟ Proactiva Open Arms, που έχει ως αποστολή τη διάσωση μεταναστών στη Μεσόγειο. «Οι ίδιοι γνωρίζουν ότι δεν είναι αυτή η λύση, αλλά αν δεν το κάνουν αυτοί τότε ποιος θα σώσει αυτούς τους ανθρώπους; Η Ευρώπη και ο υπόλοιπος κόσμος δεν μπορεί να γυρίσει την πλάτη σε αυτό το τεράστιο πρόβλημα. Θα ήταν φρικτό. Θα πρέπει να αποδεχτούμε και να αντιμετωπίσουμε αυτό το γεγονός στις χώρες τους, επενδύοντας στην εκπαίδευση... η φρίκη που ζουν, να αναγκάζονται να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους, να περνάνε τη θάλασσα με αυτόν τον τρόπο, με τα μωρά τους στην αγκαλιά», είπε σε υψηλούς τόνους η ηθοποιός.

Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 09:10

Τελευταιες Ειδησεις

26 Απριλίου
Ανακοινώθηκε η σύνθεση της Πολιτικής Ομάδας Κυπριακού μετά το πέρας του Εθνικού Συμβουλίου
15:40
Νίκος Χριστοδουλίδης: Η Τουρκία έλαβε ξεκάθαρο μήνυμα από την Ευρώπη
14:51
Γιάννης Παναγιώτου: Η αδήλωτη εργασία ανέρχεται σε οκτώ τοις εκατό του εργατικού δυναμικού
14:26
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
13:00
Έτοιμο το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου
12:56
Το Ισραήλ προετοιμάζεται για ευρείας κλίμακας χερσαία επιχείρηση στη Ράφα
12:42
Για ενέργειες αντεκδίκησης κάνει λόγο ο Γενικός Ελεγκτής
12:34
Ο Γενικός Εισαγγελέας κατέθεσε αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα Μιχαηλίδη
11:40
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 26/04/24
11:10
Ψηλές συγκεντρώσεις σκόνης και σήμερα στην ατμόσφαιρα
10:32
Θεσμοθετήθηκε η απαγόρευση χρήσης κινητών τηλεφώνων στη δημοτική εκπαίδευση
09:58
Ονούφριος Κουλλά: "Σοβαρό ατόπημα" η στήριξη σε υποψηφίους του ΕΛΑΜ
09:37
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.