Andaz West Hollywood - σουίτα για ενίσχυση της RED

Ο Αμερικανός σχεδιαστής εσωτερικών χώρων, Τζόναθαν Άντλερ αξιοποιεί για ακόμη μία φορά το ταλέντο του για έναν καλό σκοπό.

Ο 50χρονος διακοσμητής, γνωστός για το φιλανθρωπικό του έργο, ανακαίνισε πλήρως σουίτα του ιστορικού ξενοδοχείου στο Λος πντζελες, Andaz West Hollywood, η οποία δεν προσφέρεται μόνο για πολυτελή ξεκούραση και χαλάρωση.
Το 30% από τα έσοδα των κρατήσεων για διαμονή στη σουίτα θα δωρίζεται στη φιλανθρωπική οργάνωση RED που έχει σκοπό την κινητοποίηση ανθρώπων και επιχειρήσεων στον αγώνα κατά του AIDS.
Ιδρυτές της οργάνωσης είναι ο Μπόνο, τραγουδιστής των U2 και ο Μπόμπι Σρίβερ, δικηγόρος, δημοσιογράφος και πολιτικός με έντονη κοινωνική δράση.
Το ξενοδοχείο Adnaz West Hollywood είναι στενά συνδεδεμένο με διάσημους πελάτες. Ανήκει στην οικογένεια των Hyatt Hotels και Resorts, ήταν επίσημα γνωστό ως Continental Hyatt House. Μεταξύ άλλων φιλοξενούσε τις δεκαετίες του 60 και του 70 τα θρυλικά συγκροτήματα της ροκ "The Rolling Stones", "The Doors", "The Who" και τους "Led Zeppelin" που έκαναν ξέφρενα πάρτι και γι' αυτό
το αποκαλούσαν "The Riot House" (Το σπίτι των ταραχών).
O Άντλερ είπε ότι το Andaz έχει την ιστορία της φιλοξενίας μύθων του rock and roll και γι αυτό θέλησε να δημιουργήσει μία σουίτα εντυπωσιακή και πολυτελή.
Σε αρμονία με τη ροκ κληρονομιά του ξενοδοχείου τους τοίχους κοσμούν μία φωτογραφία από συναυλία, μια εικόνα του παπουτσιού πλατφόρμα της Μπιάνκα Τζάγκερ, καθώς και μία μοναδική τοιχογραφία σε όλο τον τοίχο του σαλονιού σε κόκκινο χρώμα - από τον διεθνούς φήμης καλλιτέχνη του δρόμου Kelsey Montague, που απεικονίζει ένα μικρόφωνο, νότες και σύμβολα που αντιπροσωπεύουν τη μουσική, την αγάπη και το έργο της οργάνωσης RED. Κόκκινο, λευκό και γαλάζιο είναι τα χρώματα που κυριαρχούν σε συνδυασμό με μεταλλικές πινελιές.
Το ίδιο ξενοδοχείο, το οποίο είχαν νοικιάσει κάποτε ολόκληρο οι Led Zeppelin και από παράθυρο του οποίου ο Κιθ Ρίτσαρντς πέταξε έξω μία τηλεόραση, τώρα διαθέτει μία σουίτα για φιλανθρωπική οργάνωση, που ίδρυσε ένας θρύλος της ροκ μουσικής.
Είναι εδώ και πολλά χρόνια υποστηρικτής της οργάνωσης και οι ιδρυτές του θεώρησαν ότι το ετερόκλητο ύφος του θα ήταν τέλειο για αυτό το project, είπε στο Hollywood Reporter, η διευθύντρια μάρκετινγκ της Hyatt, Maryam Banikarim για την προσφορά του Άντλερ στο ξενοδοχείο που ήταν κάποτε θρυλικό στέκι των μελών ροκ συγκροτημάτων.
Οι τιμές για διαμονή στην πολυτελή ροκ σουίτα κυμαίνονται από 519 έως 849 δολ. για μία διανυκτέρευση.

Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 19:02

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
06:56
Μεσολαβητικός ο ρόλος της Μόσχας μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, δηλώνει ο Σεργκέι Λάβροφ
06:45
Πορεία στα κατεχόμενα για τα 24 παιδιά που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των σεισμών στην Τουρκία
06:41
Βαφεάδης: Προθεσμία μέχρι την Τρίτη να ετοιμαστεί η εγγυητική για την ανάπτυξη στη Λάρνακας
06:13
Υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών
05:50
Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε βάση φιλοϊρανικών παραστρατιωτικών δυνάμεων
05:40
Ελλάδα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες επηρεάζουν περιοχές της χώρας
05:29
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
05:18
19 Απριλίου
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.