«Ο Διάβολος στη Λευκή Πόλη» από Σκορσέζε - ΝτιΚάπριο

Ο Σκορσέζε αποκαλύπτει το νέο του πρότζεκτ με τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο στο ρόλο ενός χαρισματικού γιατρού που γίνεται κατά συρροή δολοφόνος.

Μετά το φιλόδοξο και πολυαναμενόμενο πρότζεκτ, την ταινία «Silence» που κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα, ο Μάρτιν Σκορσέζε άρχισε ήδη να σκέφτεται το επόμενο φιλμ, με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο.
Τελευταία φορά συνεργάστηκαν στην ταινία «Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ».
Εδώ και ένα χρόνο ετοιμάζεται η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του βιβλίου του Έρικ Λάρσον «The Devil in the White City: Murder, Magic and Madness at the Fair that Changed America» (Ο διάβολος στη Λευκή Πόλη: Φόνος, Μαγεία και Τρέλα στην Έκθεση που άλλαξε την Αμερική) και τελικά φαίνεται πως μπαίνει σε τροχιά εκκίνησης.
«Προς το παρόν υπάρχει ένα σενάριο που δουλεύεται» δήλωσε ο σκηνοθέτης στην εφημερίδα Sun Media.
Ο ΝτιΚάπριο απέκτησε τα δικαιώματα του βιβλίου, που παρουσιάζει αληθινά γεγονότα σε μυθιστορηματικό στυλ, το 2010.
Τοποθετημένο το 1893, συνυφαίνει τις ιστορίες των δύο ανδρών, του Ντάνιελ Χ. Μπέρνχαμ, του αρχιτέκτονα που εκπόνησε το σχέδιο για την ανάπτυξη της πόλης του Σικάγο το 1893 στο World Fair για τον εορτασμό των 400 χρόνων από τον ερχομό του Κολόμβου στην Αμερική και του Δρ. Χένρι Χάουαρντ Χολμς, του πρώτου ίσως serial killer της Αμερικής, ο οποίος οδηγούσε τα θύματά του στο αυτοσχέδιο ξενοδοχείο «Murder Castle», το οποίο ήταν εξοπλισμένο με θάλαμο αερίων και κρεματόριο.
Ο Χέρμαν Γουέμπστερ Μάτζετ γνωστός και με το ψευδώνυμο Δρ. Χένρι Χάουαρντ Χολμς ήταν μία από τις πρώτες τεκμηριωμένες περιπτώσεις κατά συρροή δολοφόνου. Στο Σικάγο κατά την περίοδο της παγκόσμιας έκθεσης "World's Fair" του 1893, άνοιξε ένα ξενοδοχείο που είχε σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ειδικά για τα δολοφονικά του σχέδια και το οποίο έγινε και η τοποθεσία πολλών εκ των δολοφονιών του. Ο ίδιος ομολόγησε 27 δολοφονίες, αν και υποστηρίζεται πως ήταν υπεύθυνος για το θάνατο περίπου 200 ανθρώπων.
Η ταινία «Ο Διάβολος στη Λευκή Πόλη» θα είναι η έκτη με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και σκηνοθέτη τον Μάρτιν Σκορτσέζε. Προηγήθηκαν οι ταινίες «Οι Συμμορίες της Νέας Υόρκης», «The Aviator", «Ο πληροφοριοδότης» και «Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ».

Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 21:26

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Τατζικιστάν: Εννέα συλλήψεις για εμπλοκή στη φονική επίθεση στη Μόσχα
15:23
Σε μονόωρη στάση εργασίας κατήλθε το προσωπικό του ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.