Πραγματοποιήθηκε η τελετή φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου στη Λάρνακα

Στην Πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η τελετή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου.
 
Σε χαιρετισμό του κατά την τελετή ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας χαρακτήρισε «ιδιαίτερη τη φετινή χρονιά την οποία ελπίζω να μην ξαναζήσουμε. Ωστόσο, επειδή η ζωή συνεχίζεται και έρχονται τα Χριστούγεννα πρέπει να δώσουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση» είπε και πρόσθεσε πως «η αισιοδοξία δε χάνεται ποτέ από τη Λάρνακα».
 
Φέτος συνέχισε «είναι μια χρονιά την οποία θα γιορτάσουμε λίγο διαφορετικά, τηρώντας τα μέτρα που δίνονται από τους ειδικούς, με αποστάσεις και προστατεύοντας τις ευάλωτες ομάδες έτσι ώστε του χρόνου που θα συγκεντρωθούμε και πάλι στην Πλατεία Ευρώπης, για τη μεγάλη γιορτή της πόλης να είναι όλοι παρόντες».
 
Παράλληλα όμως είπε ο Δήμαρχος «δίνουμε το μήνυμα ότι όσο δύσκολες και αν είναι οι καταστάσεις, θα έρθει η νέα εποχή και θα συνεχίσουμε τη ζωή μας όπως την ξέραμε, όπως είμαστε συνηθισμένοι, με τις οικογένειες, τους φίλους και τους αγαπημένους μας».
 
Ωστόσο, ανέφερε ο Ανδρέας Βύρας «για να καταφέρουμε να είμαστε τον επόμενο χρόνο με τους αγαπημένους μας θα πρέπει φέτος να προσέξουμε πολύ. Η Λάρνακα δίνει το μήνυμα της αισιοδοξίας, δίνει το μήνυμα ότι όπως κάθε καταιγίδα τελειώνει και έρχεται η ηλιοφάνεια, έτσι και αυτή η πανδημία θα τελειώσει και θα έρθει η ηλιοφάνεια στις ζωές όλου του κόσμου».
 
Ο Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους «Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές», έχοντας όπως είπε «ψηλά την υγεία, τηρώντας όλα όσα λένε οι ειδικοί και να δώσουμε το μήνυμα ότι έρχονται καλύτερες μέρες».
 
Σημειώνεται ότι λόγω των μέτρων που λαμβάνονται κατά της πανδημίας του κορωνοϊού πολύ λίγα άτομα παρευρέθηκαν στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου της Λάρνακας, ενώ η τελετή μεταδιδόταν απ’ ευθείας από την ιστοσελίδα του Δήμου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 17:22

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.