Billboard Music Awards 2020 - 16 υποψηφιότητες για τον Post Malone

Οι υποψήφιοι για τα βραβεία μουσικής Billboard 2020 ανακοινώθηκαν με το Post Malone να προηγείται με 16 υποψηφιότητες.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής και ράπερ είναι υποψήφιος στις κατηγορίες Καλύτερος Καλλιτέχνης, Καλύτερος Άνδρας Καλλιτέχνης, Καλύτερος Καλλιτέχνης του Billboard 200, Καλύτερος Καλλιτέχνης του Hot 100, Κορυφαίος Καλλιτέχνης Διαδικτυακής Ροής, Κορυφαίος Καλλιτέχνης σε Πωλήσεις, Κορυφαίος Καλλιτέχνης σε Ραδιοφωνικά Τραγούδια, Καλύτερος Ραπ Καλλιτέχνης, Καλύτερος Άνδρας Ραπ Καλλιτέχνης, Καλύτερη Περιοδεία Ραπ Καλλιτέχνη, Καλύτερος Καλλιτέχνης του Billboard 200 Album και Καλύτερο Ραπ Άλμπουμ για το Hollywood Bleeding, Καλύτερο Τραγούδι Διαδικτυακής Ροής, Καλύτερη Συνεργασία και Καλύτερο Ραπ Τραγούδι για το «Sunflower» με τον Swae Lee και Καλύτερο Ραπ Τραγούδι για το «Wow».

Ο Lil Nas X κέρδισε 13 υποψηφιότητες, ενώ οι Billie Eilish και Khalid είναι υποψήφιοι σε 12 κατηγορίες.

Οι Eilish, Khalid, Jonas Brothers και Taylor Swift είναι επίσης υποψήφιοι στην Κατηγορία Καλύτερος Καλλιτέχνης. Οι DaBaby, Ed Sheeran, Khalid και Lil Nas X είναι επίσης υποψήφιοι για στην κατηγορία Καλύτερος Άνδρας Καλλιτέχνης και οι Lizzo, Ariana Grande, Halsey, Eilish και Swift διεκδικούν το βραβείο Billboard Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνης.

Οι BTS, Dan + Shay, Jonas Brothers, Maroon 5 και Panic! at the Disco διεκδικούν βραβείο στην κατηγορία Καλύτερο Ντουέτο/Συγκρότημα και οι Roddy Ricch, Lizzo, Lil Nas X, Eilish και DaBaby είναι υποψήφιοι για το βραβείο Καλύτερο Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη.

Η τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Billboard 2020 θα προβληθεί στις 14 Οκτωβρίου από το NBC. Η τελετή αρχικά είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο, αλλά αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Η Κέλι Κλάρκσον θα είναι οικοδέσποινα της βραδιάς για τρίτη συνεχή χρονιά.

Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 18:38

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Τι διέταξε το διεθνές δικαστήριο το Ισραήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.