Σελίνα Γκόμεζ: Η καραντίνα μου έμαθε πολλά για τον εαυτό μου

Η Σελίνα Γκόμεζ (Selena Gomez) μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την ψυχική της ισορροπία την περίοδο της καραντίνας, ενώ τόνισε ότι έμαθε πολλά για τον εαυτό της.

Όταν ρωτήθηκε, κατά την προώθηση της νέας τηλεοπτικής σειράς μαγειρικής που ετοιμάζει, για το πώς η καραντίνα την επηρέασε η Γκόμεζ είπε: «Δεν είναι εύκολο για κανέναν να διαβεί αυτό που περνάμε. Δεν είναι φυσιολογικό και επηρεάζει τους ανθρώπους, ειδικά με ψυχικά προβλήματα, και άτομα που δεν θα μπορούσαν ποτέ να σκεφτούν πράγματα που σκέφτονται τώρα. Και είναι πραγματικό μπέρδεμα».

«Ήταν δύσκολο, αλλά προσπάθησα να βρω αυτό που χρειαζόμουν για να το ξεπεράσω. Έχω σπουδαίους φίλους και βλέπω έναν θεραπευτή και σκέφτομαι θετικά», συνέχισε η τραγουδίστρια και ηθοποιός, προσθέτοντας: «Έχω μάθει πολλά για τον εαυτό μου. Έχω μάθει περισσότερα για τη χώρα μου από ποτέ που πήγαινα σχολείο. Γι' αυτό νιώθω ευγνωμοσύνη μ’ αυτό».

Μιλώντας για το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα «Selena + Chef», στο οποίο με τη βοήθεια σεφ, -με τους οποίους μιλάει στο τηλέφωνο-, προσπαθεί να μαγειρέψει φαγητά από διαφορετικές κουζίνες η Γκόμεζ είπε: «Σκέφτηκα πραγματικά ότι είναι κάτι ανάλαφρο, γιατί σίγουρα με είχε πάρει από κάτω. Γνωρίζω ότι συμβαίνουν πολλά», και πρόσθεσε: «Φυσικά, υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα που συμβαίνουν, αλλά αυτή ήταν μια ευκαιρία να κάνουμε κάτι που θα μπορούσε να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν».

Η νέα σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Αυγούστου στο HBO Max.

Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 19:36

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Αυστηρές προειδοποιήσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για οριζόντια μέτρα
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Προσπάθειες ΗΠΑ για σταθεροποίηση της μεταπολεμικής Λωρίδας της Γάζας
06:00
Τουλάχιστον 36 στρατιωτικοί νεκροί σε βομβαρδισμό του Ισραήλ στο Χαλέπι της Συρίας
05:57
Μονόωρη στάση εργασίας σήμερα για το προσωπικό του ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
05:53
Τμήμα Μετεωρολόγιας 1ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
05:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.