Τρεις νεκροί από την καταιγίδα Κιάρα

Η καταιγίδα Κιάρα έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 3 ανθρώπους στην Ευρώπη, ενώ έχει οδηγήσει σε ακυρώσεις εκατοντάδων πτήσεων και έχει βυθίσει στο σκοτάδι χιλιάδες νοικοκυριά.

Άνδρας σκοτώθηκε, την ώρα που οδηγούσε το αυτοκίνητό του χθες το απόγευμα, όταν δέντρο καταπλάκωσε το όχημά του στο νοτιοδυτικό Λονδίνο.

Στην Πολωνία, 40χρονη γυναίκα και η 15χρονη κόρη της έχασαν τη ζωή τους στο Μπουκόβινα Τατρζάνσκα, χιονοδρομικό κέντρο στο νότιο τμήμα της χώρας, όταν ξεκόλλησε, λόγω των θυελλωδών ανέμων ταχύτητας σχεδόν 100 χλμ/ώρα, η στέγη καταστήματος με είδη σκι και τις χτύπησε.

Στη Γερμανία, δύο γυναίκες τραυματίστηκαν σοβαρά από ένα δέντρο στο Σάρεμπρουκ και μία εξ αυτών χαροπαλεύει, έγινε γνωστό από την αστυνομία, την ώρα που 16χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι από ένα κλαδί δέντρου στο Μπάντερμπορν, στο δυτικό τμήμα της χώρας.

Αναφορικά με τις συγκοινωνίες, τα προβλήματα συνεχίζονται στο σιδηροδρομικό δίκτυο, καθώς η καταιγίδα Κιάρα, γνωστή στη Γερμανία με το όνομα Σαμπίνε, κατευθύνεται προς το νότιο τμήμα της χώρας.

Στη Φραγκφούρτη, ένας γερανός εργοταξίου έπεσε στον καθεδρικό ναό στο κέντρο της πόλης, προκαλώντας ζημιές στη στέγη, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο.

Στην Τσεχία, όπου η ταχύτητα των ανέμων έφθασε έως τα 180 χλμ/ώρα, ένας άνδρας τραυματίστηκε από την πτώση δέντρο στο αυτοκίνητό του, στο νότιο τμήμα της χώρας. Η Κιάρα προκάλεσε, επίσης, τον τραυματισμό, τουλάχιστον 11 ανθρώπων στο Γκραντ Εστ στη Γαλλία, όπου 90.000 νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Πηγή: ΑΠΕ 

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 22:58

Τελευταιες Ειδησεις

23 Απριλίου
Ψηλά στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης ο εκσυγχρονισμός Νομικής και Ελεγκτικής Υπηρεσίας
10:44
Κίνα: Κόκκινος συναγερμός για καταρρακτώδεις βροχές
10:26
Εθνικό Συμβούλιο την Παρασκευή για το Κυπριακό
10:22
Αρχαία ναυπηγεία στον Πωμό - 31 - Απριλίου 2024
10:00
Στους 706.534 ο αριθμός των εκλογέων
09:47
Στις Βρυξέλλες 22 νέοι Κύπριοι διπλωμάτες
09:23
Στάσιμες οι εργασίες για την προβλήτα στο Βασιλικό
09:07
Υπουργός Παιδείας: Σκοπός η αυτοπροστασία των παιδιών
08:59
Πολίτης εντόπισε πτώμα σε αποσύνθεση στη Σωτήρα
06:42
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 23 Απριλίου 2024
06:20
Σε ανταγωνιστικότερη βιομηχανία από φθηνότερη ενέργεια προσβλέπει ο Υπ. Ενέργειας
06:06
Βρετανία: Εγκρίθηκε το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο για την απέλαση μεταναστών στη Ρουάντα
06:05
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.