Τρεις νεκροί από πυρκαγιά που ξέσπασε σε εξαώροφο κτίριο στo Παρίσι

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένας ακόμη τραυματίστηκε σοβαρά σε πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς σήμερα το πρωί σε κτίριο στο κέντρο του Παρισιού, όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική υπηρεσία της γαλλικής πρωτεύουσας. Είκοσι επτά άνθρωποι, ανάμεσά τους και ένας πυροσβέστης, έχουν υποστεί δηλητηρίαση από τους καπνούς.

Η πυρκαγιά ξέσπασε σε εξαώροφο κτίριο στο οποίο στεγάζονται ένα εστιατόριο, ένα χαμάμ αλλά και κατοικίες, διευκρίνισε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής. Διακόσιοι πυροσβέστες κινητοποιήθηκαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

"Περίπου 15 διασώσεις πραγματοποιήθηκαν αμέσως", διευκρίνισε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής Φλοριάν Λουαντιέρ, προσθέτοντας ότι περίπου στις 08:45 (τοπική ώρα, 09:45 ώρα Ελλάδας) η πυρκαγιά "έχει τεθεί υπό έλεγχο αλλά δεν έχει κατασβεστεί".

Από τους τρεις νεκρούς ο ένας έχασε τη ζωή του όταν πήδηξε από παράθυρο για να σωθεί, ενώ οι άλλοι δύο βρέθηκαν στο εσωτερικό του κτιρίου απανθρακωμένοι.

Πηγή: ΚΥΠΕ



Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 02:59

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Πήτερ Στάνο: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση της έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
Δέκα κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για καθεστώς Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
17:42
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
ΓΓ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.