Συνάντηση ΠτΔ - Ταγιάνι σήμερα στις Βρυξέλλες, αύριο βλέπει Γιούνκερ και Τσίπρα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης αναχώρησε το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου αύριο  θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και στις 10 Μαρτίου στις εργασίες του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο θα συμμετέχουν 27 κράτη μέλη.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τον οποίον θα συνοδεύει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, θα συμμετάσχει επίσης στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος το πρωί της 9ης Μαρτίου.Κατά την παραμονή του στις Βρυξέλλες, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει σήμερα χωριστή συνάντηση με τον νέο Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Antonio Tajani και αύριο με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jean-Claude Juncker. Θα έχει, επίσης, συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα.Οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου θα έχουν ως αντικείμενο, ανάμεσα σε άλλα, θέματα που αφορούν την Απασχόληση, την Ανταγωνιστικότητα, την Ασφάλεια και Άμυνα, και το Μεταναστευτικό.Κατά τις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, οι αρχηγοί Κρατών και Κυβερνήσεων θα εκλέξουν τον νέο Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.Στις 10 Μαρτίου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα συμμετάσχει στις εργασίες του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου των «27», με θέμα το Μέλλον της Ευρώπης, ενόψει και της επετειακής Συνόδου Κορυφής της ΕΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 24-25 Μαρτίου, στη Ρώμη.Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επιστρέψει στην Κύπρο το πρωί της 11ης Μαρτίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 19:49

Τελευταιες Ειδησεις

26 Απριλίου
Ανακοινώθηκε η σύνθεση της Πολιτικής Ομάδας Κυπριακού μετά το πέρας του Εθνικού Συμβουλίου
15:40
Νίκος Χριστοδουλίδης: Η Τουρκία έλαβε ξεκάθαρο μήνυμα από την Ευρώπη
14:51
Γιάννης Παναγιώτου: Η αδήλωτη εργασία ανέρχεται σε οκτώ τοις εκατό του εργατικού δυναμικού
14:26
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
13:00
Έτοιμο το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου
12:56
Το Ισραήλ προετοιμάζεται για ευρείας κλίμακας χερσαία επιχείρηση στη Ράφα
12:42
Για ενέργειες αντεκδίκησης κάνει λόγο ο Γενικός Ελεγκτής
12:34
Ο Γενικός Εισαγγελέας κατέθεσε αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα Μιχαηλίδη
11:40
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 26/04/24
11:10
Ψηλές συγκεντρώσεις σκόνης και σήμερα στην ατμόσφαιρα
10:32
Θεσμοθετήθηκε η απαγόρευση χρήσης κινητών τηλεφώνων στη δημοτική εκπαίδευση
09:58
Ονούφριος Κουλλά: "Σοβαρό ατόπημα" η στήριξη σε υποψηφίους του ΕΛΑΜ
09:37
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.