Εκτύπωση αυτής της σελίδας
%AM, %26 %348 %2019 %10:%Μαϊ

Ψήφισαν Κουτσούμπας, Θεοδωράκης, Καμμένος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το εκλογικό τους δικαίωμα έχουν αρχίσει να ασκούν από το πρωί οι πολιτικοί αρχηγοί στην Ελλάδα, οι οποίοι, όπως συνηθίζεται, προβαίνουν σε σύντομες δηλώσεις αμέσως μετά. "Ελπίζουμε ο ελληνικός λαός να κάνει την επιλογή που θα τον βοηθήσει να δυναμώσει τη δύναμή του σε ευρωπαϊκό, ελληνικό, περιφερειακό και δημοτικό επίπεδο", ήταν το μήνυμα του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα. 

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα ειδικά στους νέους, για να γεννηθούμε ένα σπερματοζωάριο δεν δείλιασε, έφυγε μπροστά δεν έμεινε να κοιτάει τι κάνουν τα άλλα. Ξεκίνησε και τελικά τα κατάφερε. Αποφάσισέ το λοιπόν, μη μείνεις πίσω, ψήφισε», δήλωσε αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Σήμερα είναι μια γιορτή για τη δημοκρατία, εύχομαι να εκλεγούν οι πιο ικανοί και κυρίως οι πιο έντιμοι. Οι πολίτες έχουν μεγαλύτερη σοφία από τους πολιτικούς. Να θυμηθεί ο ελληνικός λαός ότι πρέπει να εκλεγούν - ιδίως στις ευρωεκλογές - άνθρωποι που θέλουν να υπηρετήσουν την Ελλάδα και όχι εκείνοι που θέλουν να τους υπηρετήσει η Ελλάδα», δήλωσε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος. 

Πηγή: (ΚΥΠΕ/ΑΖΑ/ΓΒΑ)