Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για την ΠΓΔΜ

Με 153 ψήφους απορρίφθηκε η πρόταση μομφής της ΝΔ κατά της κυβέρνησης για τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ.

Υπέρ της πρότασης δυσπιστίας ψήφισαν 127 βουλευτές, σε σύνολο 280 βουλευτών.
Υπενθυμίζεται ότι από τη συζήτηση και την ψηφοφορία απείχε το ΚΚΕ, ενώ είχε τεθεί εκτός συζήτησης η Χρυσή Αυγή, μετά τις αθλιότητες Μπαρμπαρούση.
Υπέρ της πρότασης μομφής της ΝΔ ψήφισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, με αποτέλεσμα να τον διαγράψει από το κόμμα ο Πάνος Καμμένος.
Προηγήθηκε σκληρή κόντρα μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, ενώ όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί εξέφρασαν την αντίθεσή τους στη συμφωνία που προωθεί η κυβέρνηση για το Σκοπιανό.
«Η επιχείρηση υπονόμευσης κατέρρευσε»
«Η κυβέρνηση επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη της εθνικής αντιπροσωπείας» ήταν το σχόλιο κυβερνητικού αξιωματούχου μετά την ψηφοφορία.
«Η επιχείρηση υπονόμευσης της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας κατέρρευσε μαζί με την αξιοπιστία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο κ. Μητσοτάκης κατάφερε μέσα σε δύο ημέρες να διασύρει τόσο την παράταξή του στη διεθνή κοινή γνώμη όσο και την πολιτική του κληρονομιά στα μάτια των Ελλήνων πολιτών» πρόσθεσε.
Σχετικά δε με την στάση του Δημήτρη Καμμένου των ΑΝ.ΕΛ και τη διαγραφή του από την ΚΟ του κόμματος το ίδιο στέλεχος σχολίασε ότι «η εντεταλμένη από επιχειρηματικά συμφέροντα και προδιαγεγραμμένη αποχώρηση του Δημήτρη Καμμένου από την κυβερνητική πλειοψηφία, απλά επιβεβαιώνει ότι εξαντλήθηκαν και οι τελευταίες εφεδρείες της διαπλοκής».
 
Πηγή: in.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 10:25

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Περί τα τέλη του 2024 τα αντισταθμιστικά μέτρα για την επιβολή της πράσινης φορολογίας
13:21
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
13:00
Θέατρο αεροπορικών βομβαρδισμών παραμένει η Γάζα
12:52
Επιβραδύνθηκε η περιστροφή της Γης από το λιώσιμο των πάγων
12:33
Μέτρα στήριξης 35,3 εκατομμυρίων ευρώ ανακοίνωσε η κυβέρνηση (Βίντεο)
12:21
Ποινή φυλάκισης 2 ετών σε 25χρονο οδηγό για τροχαίο το 2020
12:13
Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα επίθεσης με μαχαίρι σε τρένο του Λονδίνου
11:45
Δεν παραδέχεται ενοχή ο 44χρονος οδηγός για το τετραπλό τροχαίο
11:30
Τμήμα Μετεωρολόγιας 2ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
11:17
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών
10:43
Προβλήματα στην εξεύρεση εξαρτημάτων για τα αυτοκίνητα
10:37
Πρόταση νόμου ΑΚΕΛ για την καθυστέρηση των προϋπολογισμών
09:57
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.